facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tafelberg

Tafelberg

Info

www.tafelberg.nl - Drink- en eetgelegenheid de Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum.

Geschiedenis

Drink- en eetgelegenheid de Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum. Vooral in de weekeinden wordt er veel gewandeld en is het de hele dag een drukke bedoening. De Tafelberg is een horecabedrijf met vele mogelijkheden. Voor ieder moment van de dag is er een speciale menukaart. De keuken is dagelijks geopend van 9.00 tot 22.00 uur.

In de Tafelberg kunt u terecht voor een laat ontbijt, vroege lunch, lange lunch, snelle lunch, een borrelhapje, vlees, een kaasplankje, een diner met de club, met de kinderen, met de zaak, met je beste vrienden, voor een borrel, een receptie, de mooiste dag van je leven, met je paard (paardenstalling aanwezig), overheerlijk gebak en natuurlijk voor een ik-heb-eigenlijk-geen-zin-om-te-koken-zullen-we-bij-de-tafelberg-gaan-eten-diner.

Adres: Oude Naarderweg 2 , Blaricum 1261 DS, NL
Telefoonnummer: 035 538 3975
ln.greblefat@ofni
Stad: Blaricum
Route: Oude Naarderweg 2
Postcode: 1261 DS


Openingstijden

Maandag: 09:00-00:00
Dinsdag: 09:00-00:00
Woensdag: 09:00-00:00
Donderdag: 09:00-00:00
Vrijdag: 09:00-00:00
Zaterdag: 09:00-00:00
Zondag: 09:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: de tafelberg in kaapstad, tafelberg hoogte, tafelberg ontstaan, tafelberg kaapstad kabelbaan, tafelberg afrika, tafelberg zuid afrika kabelbaan, tafelberg te voet, tafelberg kabelbaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moeke Spijkstra Moeke Spijkstra 1 km Terras was half gevuld. Na 40min gevraagd waar onze bestelling bleef. Kregen wij te ...
Blushing Blushing 1 km Vanmiddag waren we in Blaricum en kwamen we op het terras van Blushing terecht. De be...
Recensies
Op vaderdag super onvriendelijk ontvangen door een blonde dame uit de bediening op het terras. Een zeer onprettige ervaring met een vader met Parkinson die bijna niet meer kan lopen en nog amper zicht heeft. En het laatste dat je erbij kunt gebruiken als je juist op zoek bent naar wat positieve afleiding. Gelukkig werd de situatie ruimschoots gecompenseerd door de bediening die de bestelling opnam en daarentegen super attent was in alles en zelfs op eigen initiatief met extra kussens voor het zitten aan kwam. Helaas was de toon teveel gezet om nog te kunnen genieten, maar voor hem 5 sterren en enorm bedankt dat hij er nog een draai de andere kant op aan heeft weten te geven!
Fijn gebied om te wandelen. Mooie uitzichten over het glooiende landschap met heide en gelegenheid on het hoogste punt van het Gooi te bezoeken boven op de top van het uitzichtpunt. Horecagelegenheid aanwezig vlakbij het uitzichtpunt.
Mooie locatie, heerlijk terras, lekker eten.
Heerlijk wandelgebied met prachtige heide velden
Heerlijke chocomelk en appeltaart gegeten... Wel weer jammer dat mensen hun zooi niet kunnen opruimen, maar echt top dat jullie een beetje open zijn!!! Bedankt!
Heide in bloei / blossom heath - really beautiful
Helaas niet te reserveren in het weekend. Na jaren fijne ervaring moeten wij helaas opzoek naar een andere locatie aangezien wij met 8 personen verspreid uit geheel Nederland daar willen borrelen en dineren. Maar het risico is te groot dat we niet terecht kunnen.
45minuten wachten op lauwe kroketten met twee sneetjes brood voor €8,50. Ice-tea met 1,5 ijsklontje. Rode lijn is 'weinig voor veel'. Jammer, leuker zou zijn 'een top locatie met top produkten en service'.
Mooie lokatie, maar ze kunnen de drukte daar helemaal niet aan. De bediening is slecht en onervaren. Kwaliteit van het eten is matig in verhouding tot de prijzen. Duidelijk zeer slecht gemanaged. Zonde van zo’n mooie plek op de hei.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid