facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tafel Design

Tafel Design

Info

In onze webshop vind je originele, functionele en eigentijdse tafels. Kijk en vergelijk onze collectie online of bezoek de winkel in Rotterdam.

Geschiedenis

In onze webshop kom je tijdloze klassiekers naast het werk van talentvolle jonge ontwerpers tegen. Ben je op zoek naar een functionele, duurzame of eigentijdse tafel kijk en vergelijk dan onze collectie online of bezoek de winkel in Rotterdam. www.tafel-design.nl of www.tafelopmaatopkleur.nl

Label

Tafel Design is gevestigd in een monumentaal spoortraject: De hofbogen te Rotterdam. Het adviseren en realiseren van tafels op maat, op kleur is onze passie. Ik ben er van overtuigd dat de tafel het hart is van elke ruimte. Denk daarbij aan de keuken tafel waar nieuwe ideeën ontstaan, de eetkamertafel waar je met familie of vrienden samenkomt of je tafel op kantoor waar inspirerende gesprekken of mooie opdrachten worden uitgevoerd. En waarom dan niet aan een design tafel?

Producten

Design tafel, design stoelen, Dutch design, interieur design



"Tafel Design biedt diverse design meubelen veelal van Nederlandse ontwerpers aan. Heb je een kleine ruimte waar je een thuiswerkplek van wil maken kom langs op afspraak en wij adviseren je een bureau op maat en zelfs op kleur. Tafel Design is gevestigd in het monumentale spoortraject De Hofbogen in Rotterdam. We leveren ook regelmatig tafels aan diverse projecten van kinderdagverblijven tot middelbare scholen. Kijk voor een eerste indruk online daar bieden we eettafels, tuintafels, gerecyclede poefen en ergonomische krukjes aan. In de showroom werken we het liefst op afspraak zodat je niet voor een gesloten deur staat."
Adres: Insulindestraat 110-112 , Rotterdam 3038 JC, NL
Telefoonnummer: 010 786 1609
ln.ngisedlefat@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Insulindestraat 110-112
Postcode: 3038 JC


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: design tafels tweedehands, design tafel hout, eettafel, design tafel rond, design tafel ovaal, wandtafel design, glazen eettafel design, design salontafel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leen Bakker Leen Bakker 397 meter
Afra Tapijthuis Afra Tapijthuis 587 meter Ruim 6 jaar geleden onze tapijten in de kamers en op de trap laten zetten. Prima bedr...
Ma Maison Ma Maison 1 km Jammer dat ik er maar 5 mag geven anders had ik er veel meer gegeven. Vier al 2 jaar ...
NEST NEST 1 km Leuk bedrijf en uitstekend werk. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat...
Op de Sofa Op de Sofa 1 km Bij Carlien moet je wezen!
Contemporary Showroom Contemporary Showroom 1 km Contemporary Showroom - Sophisticated Furniture-
Asir Meubel Asir Meubel 1 km Supermooie slaapkamer gekocht bij Asır wonen snelle levering Dankjewel Asır wonen
Daniëls Daniëls 1 km Bestuurder van het busje rijdt als een gek. “Edit eigenaar heeft gereageerd”
Unica design Unica design 1 km Top zaak waar je je passie graag mee wilt delen. Echte design klassiekers, deskundig ...
Nummer 13 Nummer 13 1 km Fijne zaak met mooie en erg goed gerestaureerde vintage design meubels. Prachtig Gisp...
Stoolz Stoolz 2 km
Vanbinnen Natuurlijk Wonen Vanbinnen Natuurlijk Wonen 2 km Zeer mooie zaak en deskundig en zeer vriendelijk personeel aanrader!!!
Depot Rotterdam Depot Rotterdam 2 km ontwerpbureau & designwinkel in het centrum van Rotterdam.
Flow Flow 2 km Mooi assortiment maar teleurstellende service, levertijd Pastoe kast eindeloos vertra...
Sleep4less Sleep4less 2 km
Recensies
Via Tafel-design het leuke bijzettafeltje Pluk besteld en op afspraak opgehaald in de winkel. Goede service, gastvrije ontvangst en afspraken worden uitstekend nagekomen. In de winkel zijn prachtige, unieke meubelstukken te zien, die o.a. door Anouk Bedeaux vervaardigd worden. Ik zal zeker nog eens terugkomen!
Wij hebben de tafel met blad van licht eikenhout en steigerbuizen nu ruim 5 jaar. Hij is prachtig en door de onderhoud- tips van Anouk zal hij zeker nog erg lang mooi blijven. De kwaliteit is absoluut niet te vergelijken met soortgelijke tafels van winkelketens. Deze tafel van tafel-design is robuuster en met beter / mooier materiaal volledig met de hand vervaardigd. Daarbij let Anouk goed op jouw lengte zodat je een tafel op maat krijgt qua zithoogte. Aanrader!!
Wij hebben bij Anouk een pracht van een tafel gekocht. Wat we zochten konden we nergens vinden, overal moesten we een concessie doen. Stalen onderstel in zwart en een blad bekleed met linoleum, in de maat die wij zochten, bij Anouk was het mogelijk. We konden het onderstel in precies de gewenste RAL-kleur krijgen. En voor het marmoleum had ze keuze uit een aantal hele mooie kleuren. We hebben uiteindelijk pistache groen gekozen en we zijn er erg blij mee. Anouk kwam de tafel zelf ‘s avonds afleveren en heeft hem bij ons in elkaar gezet. Top service!
Ik heb een aantal keren leuke bijeenkomsten gehad bij Tafel Design in de Hofbogen. Anouk is een fijne gastvrouw, iedereen voelde zich welkom en ging geïnspireerd naar huis. Het is een prachtige ruimte waarin veel mogelijk is. De ruimte staat vol met mooie meubels die je ook on-line kunt bestellen. Zeker de moeite waard om een keer binnen te stappen om naar de meubels te kijken, of een evenement bij te wonen of zelf te houden. Dank Anouk, voor je gastvrijheid!
Ik was al tijden bezig om een tafel van de juiste maat & kleur te vinden, en belandde via google bij Anouk van Tafel-design. Zij heeft ons fantastisch geholpen, met een oplossing die eigenlijk super goedkoop was dus bepaald niet het meest in belang van haar omzet. Dat vond en vind ik zo professioneel en aardig, dat ze echt zocht naar de beste oplossing voor ons, en dat dat een erg magere klus opleverde voor haar bedrijf, deed er niet toe - Anouk bleef super behulpzaam tot het eind aan toe. En wij hebben nu voor heel weinig geld een prachtige tafel, helemaal zoals wij hem willen!!! Als ik weer iets op maat wil/nodig heb, bel ik haar zeker en ik kan haar iedereen aanraden!
Met Anouk samen een prachtige tafel uitgezocht. Notenhouten blad met gepolijst roestvrij staal onderstel. Vakwerk! Wij zijn heel blij met onze tafel en het goede advies. Aanrader!
Supermooie dingen hebben ze bij Tafeldesign. Ik smul elke keer als ik er ben. Van kleine bijzettafeltjes tot forse tafels van eetkamer-formaat maar ook stoelen en andere benodigdheden voor je interieur. Kennissen van mij lieten daar ook een tafel maken op maat, kan ook. Alles met persoonlijke aandacht een liefde voor het vak. :
Voor het Nationaal Archief heb ik via tafelopmaatopkleur.nl verschillende tafels besteld. Super dat je deze makkelijk online samen kunt stellen! Gekleurde poten, gekleurd blad...en voor de tafels met houten blad zijn er bij tafel-design in de zaak samples waaruit je kunt kiezen. Mooie producten en een fijne service!
Hele mooie tafels precies op maat voor onze vergaderruimte. Fijne eerste vergadering gehad. Ook fijn dat Anouk onderhoudstips heeft aangeleverd.
Ben al jaren heel blij met mijn steigerbuistafel. Maak vooral een afspraak met Anouk in haar winkel. Fantastische locatie in de Hofbogen te Rotterdam. Van haar enthousiasme wordt ik altijd vrolijk. Ze heeft twee prachtig ingerichte bogen, deze zijn ook te huur voor vergaderingen en bijeenkomsten. Sinds kort ook met keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid