facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taekwon-Do Academy Graziella Idili

Taekwon-Do Academy Graziella Idili

Info

Taekwon-Do in Delft voor jong, oud en Ladies Only. Vanaf 22,50 p.m. 2 GRATIS proeflessen.
Leraar: Graziella Idili, 6-voudig wereldkampioen, 5e dan

Geschiedenis

Taekwon-Do is voor iedereen! Vanaf vijf jaar kun je al de basis leren van deze fantastische sport. Bij Taekwon-Do Academy Graziella Idili besteden we niet alleen aandacht aan de lichamelijke kant van de sport; uithoudingsvermogen, lenigheid en spierkracht, ook de geestelijke conditie komt aan bod. Speerpunten tijdens de trainingen zijn dan ook weerbaarheid en sociale vaardigheden. Zelfvertrouwen, discipline, doorzettingsvermogen en respect is wat je bij de Academy leert.
Dus, ben je onzeker? Word je gepest? Mis je structuur? Wil je graag leren hoe je voor jezelf opkomt?
Kom dan snel langs voor een gratis proefles! Kijk voor meer informatie op www.graziellaidili.com



"ITF Taekwon-Do voor elke doelgroep. Laagdrempelig én competitief. Gemengde groepen én Ladies Only. Leeftijdsgroepen: 4-6 jaar, 7-11 jaar, 12 + én 30+.Hoofdleraar Graziella Idili, meervoudig wereldkampioen en 6e dan.Vanaf 23,50 per maand. 4 GRATiS proeflessen."
Adres: Henk van Riessenlaan 5, 2626AB Delft
Telefoonnummer: 0628230032
Stad: Delft
Route: Henk van Riessenlaan 5
Postcode: 2626AB


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kamakura Delft Kamakura Delft 2 km Dit is de beste karate school van Delft! Ik train hier met enorm veel plezier. Als he...
Team Gouwe Sports Team Gouwe Sports 2 km Deze judo is goed georganiseerd! Een team van enthousiaste leraren. Er wordt goed gec...
Team Bonte Delft Team Bonte Delft 3 km Kracht en conditie verbeteren met de kickboks- en bokstrainingen van Fight Yourself F...
Karate & Kobudo Delft Karate & Kobudo Delft 4 km Karate & Kobudo Delft is a martial arts club (Dojo) founded in 2006, and situated at ...
Recensies
Zeer leuke taekwondo school voor jong en oud. Ik ben zelf als nieuweling aan Taekwondo bij Graziella begonnen. Graziella is erg vakbekwaam en betrokken. De lessen zijn goed en ik geniet van elk gevolgde les.
Beste Taekwon-Do club die ik ken! Dankzij Graziella Idili heb ik in de kleine 2 jaar dat bij haar train bij wedstrijden al aardig wat prijzen binnen gehaald. Ze is erg toegewijd aan haar club en leerlingen. Als je bij haar een hogere band behaalt, heb je die ook echt verdiend. Wat bewijst dat de trainingen van hoge kwaliteit zijn. Wil zelf Taekwon-Do van Graziella Idili ervaren? Doe mee aan een proefles!
Echt een aanrader deze Taekwon-do school. Onze zoon is gestart om meer zelfvertrouwen te krijgen. Met de week zagen we zijn zelfvertrouwen groeien. Graziella en alle andere trainers zijn erg enthousiast. Er heerst een gezellige en leuke sfeer. Iedereen helpt elkaar om door te groeien. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan. Waarden en morgen staan hoog in het vaandel.
Graziella is niet alleen een geweldige sportvrouw, maar ook een geduldige instructrice. Er heerst hier een hele goede sfeer, mensen geven om elkaar er is respect voor iedereen. Van beginner tot ervaren sporters met zwarte band.
Leuke Taekwon-Do school met een top leraar die het beste uit haar leerlingen, zowel jong als oud, weet te halen met zeer afwisselende lessen.
Sabum Graziella geeft heel goed les en is ook aardig, door haar goede hulp heb ik mijn rode band gehaald! Het is altijd leuk om er te gaan trainen!
Super sportschool met enthousiaste Sabum Graziella Idili die aandacht heeft voor haar leerlingen jong of oud.
Goede sfeer. Leuke en gezellige club voor zowel jong als oud. Lessen erg professioneel! Aanrader!
Super Taekwon-do lessen! Hele lieve lerares met heel veel kennis en passie!
Zeer gastvrije Taekwon-do Academy, met sfeervolle doch serieuze lessen van hoog niveau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid