facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tadasana Yoga Hoofddorp

Tadasana Yoga Hoofddorp

Info

Tadasana Yoga geeft yoga-cursussen voor beginners en gevorderden. Lessen worden gegeven op diverse locaties in Hoofddorp.

Geschiedenis

Wie ben ik?

Ik ben Dewi Gunther-Soedibyo (45), geboren en getogen in Jakarta Indonesië. Ik ben getrouwd en heb twee lieve kinderen. Mijn verhaal begint in 2003, de tijd dat ik voor de eerste keer in Nederland kwam wonen. Dit betekende dat ik van mijn familie, vrienden en collega’s in Indonesië afscheid moest nemen. Vanaf die tijd leerde ik een heel andere wereld kennen: nieuwe mensen met een andere taal, cultuur en gewoonten. In deze nieuwe wereld heb ik veel dingen geleerd en er is nog steeds veel om te leren. Met deze levenservaring, met haar ups en downs, raakte ik verzeild in de yogawereld. Deze wereld speelt een belangrijke rol in mijn zelfontwikkeling en ontplooiing. Deze wereld die haar oorsprong vindt in mijn oosterse cultuur, ging ik pas echt ontdekken in een andere wereld; de westerse. Mijn eerste Hatha yogales volgde ik in 2005 in een kleine gymzaal van een basisschool dichtbij huis. Sinds die tijd ben ik verliefd op yoga en yoga groeide uit tot een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Nu heb inmiddels twee uitgebreide opleidingen Yoga Teacher achter de rug en ben volop bezig met het ontwikkelen en geven van yoga cursussen.



"Bij Tadasana Yoga Hoofddorp gebruiken we Hatha Flow methodes. In deze lessen beweeg je van een houding naar andere houding in harmonie met je ademhaling. Ontspanning en bewust bewegen; meditatie in beweging. Dus heb je een drukke baan, druk gezins en sociaal leven, druk in je hoofd? Kom dan naar Tadasana Yoga. We doen oefeningen om de stress-hormonen te verlagen.Persoonlijke aandacht voor jouw klachten en yoga zo ingericht om te klachten te verminderen. In mijn lessen bij Tadasana Yoga Hoofddorp heb ik mensen ontmoet die bepaalde gezondheidsklachten hebben en individueel begeleiding nodig hebben. Daarom bied ik als yoga therapie docent individuele lessen gericht op jouw specifieke klachten."
Adres: Banckspolder 15, 2134ZK Hoofddorp
Telefoonnummer: 0235618166
Stad: Hoofddorp
Route: Banckspolder 15
Postcode: 2134ZK



op zoek naar gerelateerd: Yoga voor ouderen Hoofddorp, Yoga Hoofddorp Kruisweg, Zuiver-Yoga Hoofddorp, Stoelyoga Hoofddorp, Meditatie Hoofddorp, Yoga Nidra Hoofddorp, Inner Yoga, Yoga met Tom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sharonna Yoga Sharonna Yoga 1 km Ik heb de reiki cursus I en II bij Sharonna gedaan. Ik heb me in elke sessie geleid, ...
Stoked about Yoga Stoked about Yoga 2 km De yoga lessen van Lynet zijn ongedwongen, relaxed veel variatie in de lessen in een ...
Live Life & Dance Center Live Life & Dance Center 2 km Een uniek centrum op het gebied van gezondheid, ontspanning, beauty en cultuur.
Gevoel voor yoga Gevoel voor yoga 2 km Ik volg al een aantal jaar yoga bij Annemarie. Heerlijke tijd voor mezelf als drukke ...
Yoga4all Yoga4all 3 km Alexandra is een hele prettige Yoga Docente die ons altijd gevarieerde oefeningen gee...
Yoga Centrum Hoofddorp Yoga Centrum Hoofddorp 3 km Yoga Centrum Hoofddorp is de plek in Hoofddorp voor yoga en persoonlijke groei.
MeerPower MeerPower 4 km Meerpower "balans door voeding en beweging" Yoga helpt je door training van je ademha...
Inner Yoga Hoofddorp Inner Yoga Hoofddorp 5 km Super fijne les weer. Top docent fijne sfeer, een aanrader
Recensies
Ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld, maar als ik zie met welke passie en overgave Dewi steeds weer klaar staat voor haar cursisten, kan ik alleen maar 5 sterren geven. Dewi is eimand waarbij yoga zo natuurlijk is en dat dan ook makkelijk kan overbrengen.
Dewi heeft veel aandacht en rust en respect voor de studenten en is zelf zeer bewaak en blijft maar bijstuderen. Bovendien heeft ze van origine al de oosterse wijsheden en rust. Aanrader dus.
Vertaald door Google Zeer aardige leraar. Goede sfeer. Origineel Very nice teacher. Good ambiance.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid