facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TACC Talen Communicatie Centrum

TACC Talen Communicatie Centrum

Info

TACC Talen-Communicatie-Centrum Sauer verzorgt taal- en communicatietrainingen voor het bedrijfsleven. Onze trainingen zijn bedrijfs- en functiegericht.

Geschiedenis

TACC Talen-Communicatie-Centrum Sauer verzorgt functie- en bedrijfsgerichte taal- en communicatietrainingen. De trainingen worden individueel gegeven of in een kleine groep die door uw bedrijf zelf is samengesteld. Daarbij is het belangrijk, dat de deelnemers van de groep dezelfde behoefte hebben en nagenoeg hetzelfde instapniveau. Tijdens het intakegesprek bespreken wij met u uw wensen en doelstellingen en tevens stellen wij het instapniveau vast. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een trainingsprogramma op. Zo leert u precies datgene wat u nodig heeft in de talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Russisch, Chinees, Nederlands voor Nederlanders en Nederlands voor anderstaligen. Naast taaltrainingen verzorgen wij ook trainingen in de communicatieve vaardigheden, zoals o.a. telefoneren, presenteren en vergaderen. Bovendien verzorgen wij ook nog kwalitatief hoogstaand vertaalwerk in diverse taalcombinaties.

Adres: Westeinderweg 14, 1687 PL Wognum
Telefoonnummer: +31 (0) 229317000
Stad: Wognum
Route: Westeinderweg 14
Postcode: 1687 PL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid