facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Table du Sud

Table du Sud
Adres: Koolakkers 12, 5591RD Heeze
Telefoonnummer: +31403046229
Stad: Heeze
Route: Koolakkers 12
Postcode: 5591RD



op zoek naar gerelateerd: Table du Sud ovale tafel, Table du Sud ronde tafel, Table du Sud stoelen, Table du Sud review, Table du Sud banken, Table du Sud afspraak maken, Table du Sud korting, Table du Sud onderhoud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Table du Sud Table du Sud 0 meter We zijn prettig geholpen in de winkel tijdens de aankoop van onze eetkamertafel een e...
Latido Latido 2 km Leuke woon- en cadeauwinkel met fijne persoonlijke service! Het is moeilijk om hier m...
Recensies
Heel blij met de kwaliteit van Table du Sud. Tafels zijn precies wat ze moeten zijn, goed gemaakt, makkelijk in onderhoud, mooi en functioneel. Met zoveel 'troep' op de markt, is het fijn producten van kwaliteit in huis te hebben. Echt een aanrader!
Goede winkel waar we uitstekend geholpen zijn Nieuwkoop. Waren specifiek op zoek naar een Deense ovale tafel en die hebben ze in alle kleuren en maten beschikbaar. Ook in een niet gangbare maat was geen probleem voor ze. Daarnaast zinnig advies over de kleur en hoeveelheid stoelen die het beste bij de maat passen.
Onze tafel werd volgens afspraak geleverd. We zijn er heel blij mee
Zeer slechte service. Grote bestelling geplaatst en meerdere problemen ervaren. Betonlooktafel paar dagen na ontvangst al doorgezakt. Nieuw tafelblad ontvangen, terwijl deze niet is te monteren aan de poot. Tafel wiebelt behoorlijk! Denken bij het oplossen slechts aan hun eigen belang.
Maken beloofde levertijden niet waar. Er zou binnen 3 a 4 weken geleverd worden. Na 4 weken een mailtje ontvangen dat er na 7 weken geleverd wordt. Bij navraag 'nee eerder kunnen we niet leveren'. Een paar dagen tot een week late levering kan ik me nog voorstellen. Maar bijna 2x zo lange levertijd? Slechte planning.
De betonnen tafels zijn erg mooi maar blijken enorm gevoelig voor vlekken, bij ons zat er na een paar weken al een vlek in die er niet meer uit komt, terwijl we er erg voorzichtig mee doen. Met de klantenservice valt niet veel te beginnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid