facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Table du Sud

Table du Sud
"Op zaterdagen uitsluitend geopend op afspraak.Handgemaakte meubels, zoals jij ze mooi vindt. Zelf samenstellen, online of in een van onze showrooms. We skippen de middleman en leveren direct aan jou."
Adres: Industrieweg 3B, Nieuwkoop
Telefoonnummer: +31403046229
Stad: Nieuwkoop
Route: Industrieweg 3B



op zoek naar gerelateerd: Table du Sud ovale tafel, Table du Sud ronde tafel, Table du Sud Heeze, Table du Sud stoelen, Table du Sud review, Table du Sud Deens ovaal, Table du Sud korting, Table du Sud Black Friday
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 1 km
Recensies
Inmiddels staan onze eettafel, bankje, stoelen en ons tv-meubel van Table du Sud alweer een maand of 3 in onze woonkamer; we zijn er ontzettend blij mee! Het ziet er prachtig uit, is volledig op maat gemaakt en de kwaliteit straalt ervan af. Voor onze tafel hadden we een niet-standaard wens; Teun dacht goed met ons mee en zorgde ervoor dat het precies zo werd als wij wilden. Het viel ons op dat het een jong en fris bedrijf is, met medewerkers die hun werk merkbaar met plezier doen zowel in de showroom als via mailcontact en tijdens de bezorging. Het enige verbeterpuntje - daarom 4 in plaats van 5 sterren - zit voor ons in de communicatie. Ik had graag wat vaker een update gekregen over de status van de bestelling. Als helder is wat je kunt verwachten, maakt het niet zoveel uit als het wat langer duurt en slaat na verloop van tijd geen twijfel toe of het allemaal wel goed gaat.
Superblij met onze mooie Deens ovale tafel en draaibare eetkamerstoelen. De tafel werd keurig op tijd geleverd en de poten werden naar wens wat meer richting de hoeken geplaatst. Alles in overleg. Heel tevreden met de service en mooie en stevige producten
Veel keus, fijn geadviseerd door Pien, mooie tafels, véél keus in eetkamerstoelen, enige nadeel: stoelen zijn geprijsd "vanaf" Had liever gewoon de prijs direct op t betreffende stoeltje gezien. Verder een helder bedrijf, warme ontvangst.
Afhandeling bij beschadiging erg ondermaats. Mooie tafel gekocht bij Table du Sud. Er is ons nooit verteld dat het blad kan werken. Wisten we zelf wel een beetje, dus luchtvochtigheid in de gaten gehouden. Ondanks minimale vochtigheid van 70% toch een scheur in het blad. Na twee maanden! Klantenservice geeft aan dat het door de droge lucht komt. Die wij dus niet hebben! Zeer frustrerend. Let dus op bij het kopen hier: garantie tot de deur en zelfs bij een goed klimaat gaat je blad naar de knoppen.
In de winkel snel en goed geholpen en mooie producten geëtaleerd. Helaas wordt agv COVID19 de eetkamerbank nog 6 weken later geleverd en de tafel ook 2 weken later was al 10 weken wachttijd. Op zich begrijpelijk, maar er wordt ook geen tijdelijk alternatief aangeboden of voorstel geaccepteerd. Meermaals telefonisch contact gezocht en gehad en bereikbaarheid is ronduit slecht: telkens meer dan 20-30 min automatisch verbinding verbroken in de wacht staan is echt niet meer van deze tijd!
Na een tijdje rondgelopen te hebben in de winkel, kwamen de verkopers toch maar eens van hun stoel af om te vragen of ze ons konden helpen. Helaas niet kunnen slagen in de winkel omdat ik op zoek was naar een specifieke tafel met betonlook, en dat blad hadden ze niet in de showroom van dit filiaal staan. Echter lag dat niet aan het ruime aanbod en mogelijkheden die ze hadden staan in de winkel. Presentatie van de tafels zag er ook prima uit.
Leuke meubelen, te weinig personeel voor de klandizie op een zaterdag. Professionele begeleiding bij aankoop ontbrak kan gevolg van drukte geweest zijn.
pas ''ALSTUBLIEFT'' UW advertenties aan die worden gebruik bij o.a. Youtube. Dat ge-''JOUW'' en ge-''JIJ'' is onacceptabel. Waarschijnlijk is dit een beetje ontschoten, want zo spreekt ''U'' ''UW'' klanten niet aan, mag ik hopen? Dit staat niet professioneel en komt alles behalve beleefd en respectvol over. bedankt!
Mooi assortiment. Prachtige en betaalbare tafels op maat gemaakt als je wilt. Enthousiast personeel.
Extreem vervelende advertenties, denken jullie nu echt dat mensen die hun dagen vullen met mobiele spelletjes op zoek zijn naar custom meubilair?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid