facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Table du Sud - Heeze

Table du Sud - Heeze
Adres: De Koolakkers 12, 5591 RD Heeze, Nederland
Telefoonnummer: 040 304 6229
Staat: Noord-Brabant
District: Heeze-Leende
Stad: Heeze
Route: De Koolakkers
Huisnummer: 12
Postcode: 5591 RD


Openingstijden

maandag: 10:00–17:00
dinsdag: 10:00–17:00
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Geweldige ervaring bij Table du Sud!nnWe hebben onlangs een prachtige tafel en bijpassende stoelen gekocht bij Table du Sud. Vanaf het eerste contact was de communicatie en het advies van de medewerkers geweldig. Hoewel we even moesten wachten op de levering, werd dit helder en transparant gecommuniceerd. Tot onze verrassing kwamen de stoelen zelfs eerder binnen dan verwacht.nnBij de montage bleek dat er aanvankelijk weinig rekening was gehouden met de breedte van de stoelen, waardoor er weinig ruimte tussen de stoelen overbleef. We hebben dit gemeld en kregen onmiddellijk een oplossing aangeboden. De monteurs kwamen bij ons langs en hebben het onderstel van de tafel iets naar buiten geschoven, waardoor alles perfect past.nnDe bereikbaarheid en service van Table du Sud zijn uitzonderlijk. Ze hebben echt laten zien dat klanttevredenheid bij hen voorop staat. We zijn ontzettend blij met onze aankoop en de geweldige service die we hebben ontvangen!
We zijn ontzettend blij met onze aankoop bij Table du Sud! De medewerkers in de showroom waren ontzettend vriendelijk en deskundig, en begeleidden ons naadloos door het proces. Hun expertise maakte de besluitvorming heel makkelijk. Bovendien verliep het digitale planning- en communicatieproces voor orderupdates moeiteloos, wat veel gemak toevoegde aan de hele ervaring. Nu genieten wij van onze nieuwe stoelen!
In winkel Heeze tafel uitgezocht. Knipmodel om de goede maat te bestellen van de tafel thuis laten bezorgen want was niet verkrijgbaar in de winkel. 29 jan besteld en 29 maart bezorgd. Beetje sonde dat bezorger vrij jong personeel de tafelpoot op de gok plaatst waardoor een keer op verkeerde plek dus onnodig paar schroefgaten aan onderkant van de tafel. Verder mooie tafel. Hoop dat het tafelblad van Fenix ook zoals beloofd krasbestendig is en kleine krasjes met bijgeleverd melaninesponsje zijn weg te halen
Wij stelden onze tafel samen in de showroom van Woonmall Alexandrium te Rotterdam.nDe verkoopster was vriendelijk en heeft ons goed geholpen.nOnze droomtafel stond niet ten toon, maar het eindresultaat overstijgt onze verwachtingen!nOok de levering verliep zorgeloos en vlotjes, vriendelijke en behulpzame mensen.nZeker aan te raden.
We hebben bij Table du Sud in Heeze in de showroom onder deskundige begeleiding een mooie nieuwe eetkamertafel en zes eetkamerstoelen uitgezocht. De verkoopster was erg vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Na een paar maanden werden de spulletjes geleverd. De tafel is prachtig! Bij de stoelen was er een foutje gemaakt met de kleur van de onderstellen maar dat is ondertussen verholpen. Het heeft even geduurd, maar nu hebben we ook wat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid