facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tabasco Purmerend

Tabasco Purmerend

Info

Smaakvol genieten van ons uitgebreide a La Carte menu of van onze bekende Tapaskaart! Speciaalbiertje, Sangriaatje of een mooi wijntje erbij! Genieten!

Geschiedenis

Happen en tappen in een Zuid-Amerikaanse sfeer. Dàt is de succesformule van Tabasco. Wie over de drempel van Tabasco stapt, waant zich gedurende de rest van de avond in een swingende Zuid-Amerikaanse horecagelegenheid. Het sfeervolle interieur, de oude wanden met prachtige muurschilderingen en de gezellige salsa- en merenguemuziek dragen aan dit sfeertje bij.

Adres: Koemarkt 37-39, 1441 DB Purmerend
Telefoonnummer: 0299450338
Stad: Purmerend
Route: Koemarkt 37-39
Postcode: 1441 DB



op zoek naar gerelateerd: La Cubanita Purmerend, BRASA Purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eterij Effe Anders Eterij Effe Anders 86 meter Ik geef toch 5 sterren. Het eten was echt subliem. Ik ben geen echte michelinsterfijn...
Kriti Purmerend Kriti Purmerend 186 meter Wat is dit een fijn restaurant, goede sfeer en echt lekker Grieks eten! Je voelt je w...
Recensies
Het was super. Ik was hier een tijdje geleden het eten was goed porties groot. Sfeer goed en het personeel super vriendelijkEten: 5/5
Gisteren gegeten bij Tabasco. Burrito met kip besteld, we twijfelde of de kip wel gaar was. Vandaag allemaal ziek. Ook het vlees van de mixed grill erg rauw. Bediening is ook niet top. Beter dit tentje overslaan.
Super aardige bediening en snelle service. Cocktails zien er heerlijk feestelijk uit. De kwaliteit van het eten vond ik tegenvallen. Volgende keer houden we het bij een drankje.
Gisteren gegeten met mijn vriendin, goeie ervaring! Eten was lekker diverse tapas gehad nachos vooraf en churros voor toe. Flesje Rioja erbij. Vriendelijke gastheer en open keuken wat ik altijd kan waarderen. Komen hier graag nog eens eten!
Heerlijk gegeten op het terras met buitengewoon mooi weer
Ontzettend gezellig restaurant met vriendelijk personeel en heerlijk eten. Zeer toegankelijk voor het hele gezin!
Vooral goede service en lekkere koude gerechten. Ben niet aan warm toegekomen maar dat komt nog wel :
Vriendelijk personeel. Leuke plek om te eten.
Bestel je nacho met gehakt, krijg je zonder maar moet je er wel voorbetalen zonder enig excuus. Een mojito zonder alcohol kost gewoon 9 euro, net zoveel als met alcohol. De reden was omdat ze niet anders aan konden slaan. Ook hier geen excuus voor. En dan heb ik het nog niet eens over de nachos die pas aankwam toen de drankjes al bijna op waren. Ga lekker naar Brasa mensen, 2 deuren verderop.
zitten vanaf 17.30 onbeperkt tapas te eten .maar schiet niet op .3x keer wat besteld .ongeveer 45min wachten op 1 hapje.slechte bediening wat ongeorganiseerd rond loopt en een paar keer komt vragen wat je nu eigelijk heb besteld dit zo slecht en dit ging de hele avond door!!!! .mensen lopen gewoon weg van terras omdat ze niet geholpen worden. dit is de laaste keer dat ik hier eet. helaas want eten is wel goed .en dan laat de bediening wat vallen en zegt zo terug te komen om een nieuwe te brengen en dan gewoon niet terug komen .dit is mijn vierde keer dat ik hier eet maar zeker mijn laaste keer !!!!!.dan besteld mijn dochter een toetje en je raad het al vergeten .dan weer terug komen slagroom moet nog gemaakt worden en weer wachten en dan om 22.15 een kopje koffie gekregen van het huis met de rekening en dan komt het!!!!! 133 euro .ik denk dat klopt niet .stonden dingen op die er niet op hoorde .rekening uiteindelijk 97.02 euro .dat scheelt nog al wat .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid