facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tabaksteelt Museum

Adres: Burgemeester Jonkheer H van Den Boschstraat 46 , Amerongen 3958, NL
Telefoonnummer: 0343 456 500
Stad: Amerongen
Route: Burgemeester Jonkheer H van Den Boschstraat 46
Postcode: 3958



op zoek naar gerelateerd: tabaksteeltmuseum amerongen burgemeester jonkheer h van den boschstraat amerongen, museum militaire traditie, tabaksmuseum amsterdam, museum dorestad, kasteel amerongen, museum veenendaal, tabaksmuseum delft, tabaksteelt nederland
Recensies
Klein museum over de historie v/d lokale tabaksteelt. Leuk om even 'n bezoek te brengen tijdens 'n mooie tocht in de streek.
Leuk, informatief museumpje betreffende de historische tabaksteelt in deze streek die destijds van belang was.
Echt leuk museum over de tabaksteelt, met videos vol met interessante weetjes, met veel atrributen voor de tabaksteelt, en natuurlijk de tabaksbladeren die hoog in de tabakschuur hangen, zodat je de geur zelf kunt ervaren. Echt de moeite waard !
Met de opendag musea hebben we geweldig uitleg gehad, over alles wat deze museum te maken heeft. Zeer de moeite waard het is niet groot de intree is ook maar klein. Wij hebben er van genoten.
Staat tot 17.00 uur open dus niet. Zet dan dat ook niet op je website.Bezocht opWerkdagReservering aanbevolenNee
Gezellige prettige rondleiding gehad, leuke weetjes over o.a. de oorsprong van tabak in Amerongen, hoe vroeger de distributie ervan ging. Er staan nog echte tabaksplanten buiten om te bezichtigen. Vroeger was deze plant de economie van Amerongen. Ook weetjes over o.a. de achterhaalde medicinale doeleinden van tabak. Zeer laagdrempelig, zeer betaalbare entree!
Startpunt van rondleiding door Amerongen. Klein en informatief museum gerund door vriendelijke vrijwilligers.
Klein museum maar zeker de moeite waard om langs te gaan. We hebben genoten.
Klein en zeer informatief museum. Op een prettige manier kennis gemaakt met de geschiedenis van de tabaksteelt in Nederland. De museumkaart geldt hier niet.
Rustiek, zeer vriendelijke en ter zaken deskundige medewerker. Ook zeer mooie, rustige, pittoreske omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid