facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taartje van Fab

Taartje van Fab

Info

Wil je ook zo graag een 'mooi' taartje voor een feestelijke gelegenheid? Kijk dan even op deze site want voor EUR 20 heb je al een Taartje van Fab!

Geschiedenis

Ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met een 'mooie' taart te maken voor mijn dochter. Ik ben er niet meer mee opgehouden. Een uit de hand gelopen hobby zou je kunnen zeggen. Ik heb er veel plezier in en zie hoe anderen ook blij worden van mijn creaties. Daarom deze site waarop ik mijn taarten zet en waarbij anderen hierdoor misschien weer inspiratie/ ideeën op kunnen doen.

Taarten kun je ook door mij laten maken. Ik reken voor een taart EUR 20 (dia ca. 20cm/ ca. 10 - 12 pers) dit is incl. de vulling. Standaard 1 laagje banketbakkersroom en een laagje slagroom. Voor andere wensen mbt vullingen zoals een bavarois, fruit in de slagroom toevoegen, grotere taarten etc.. hiervoor is de prijs in overleg. Binnenin deze prijs zitten de ingrediënten en de hoeveelheid tijd waarin ik bezig ben de taart te bakken, vullen, bekleden en taartdoos. Afhankelijk van de taart ben ik gemiddeld 5 uren bezig.

Wil je dus zelf ook zo'n taartje en je hebt de tijd niet of de creativiteit.. dan maak ik ook graag een taart voor jou.

Naast taart maak ik ook cup cakes en cake pops.

De taart kan vanaf ons huis worden afgehaald!
Langsbrengen in overleg en bij uitzonderingen.


Adres: De Roeden, Slochteren (gemeente)
Telefoonnummer: 0598422424
Stad: Slochteren
Route: De Roeden


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid