facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taart van Miranda

Taart van Miranda

Info

Taart van Miranda bakt op maat de lekkerste gepersonaliseerde bruidstaart, verjaardagstaart, Gender cakes en smash cake voor baby cake smash fotoshoot.

Geschiedenis

Als Taart van Miranda bak ik op maat de lekkerste gepersonaliseerde bruidstaarten, verjaardagstaarten, cupcakes en Gender cakes.
www.taart-van-miranda.nl



"Bakkerij voor bruidstaart"
Adres:
Telefoonnummer: 0612604456
Stad: Nieuw-Vennep


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Miranda Bakt Tongeren, Taarten Hoofddorp, Taarten Katwijk, Taart ontwerper, Drip taart bestellen, Cupcakes bestellen Hoofddorp, Miranda bakt belgie, Taart bezorgen Nieuw-Vennep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Brie Patisserie De Brie Patisserie 415 meter Koop je een gevulde koek voor €2,- per stuk, krijg je een verbrande koek... Erg slech...
Taart van Penny Taart van Penny 837 meter Penny heeft een glutenvrije bruidstaart gemaakt voor onze trouwdag. De taart was niet...
Bakkerij Jongeneel Bakkerij Jongeneel 986 meter Koop je een gevulde koek voor €2,- per stuk, krijg je een verbrande koek... Erg slech...
Miggels Taart Miggels Taart 998 meter Super mooie ontvangst voor de proeverij van onze bruidstaart gekregen met verschillen...
Taartfestijn Taartfestijn 1 km Dank dank voor de Prachtige taart en in Deze drukke dagen on such a short notice!! De...
Temie's Bakery Temie's Bakery 1 km De lekkerste bonbons ooit gegeten! Elke bonbon is anders en super bijzonder gevuld. J...
Recensies
Miranda maakt de heerlijkste en mooiste taarten! Na een gezellige proeverij bij haar hebben we uit drie smaken gekozen. Het werd een mooie semi naked cake met lemon als vulling. Dit smaakte erg goed bij de prosecco. Het contact vooraf ging goed, uiteindelijk kwamen er wat meer mensen op onze bruiloft en heeft ze de taart hierop aangepast. De taart is ook met prachtige bloemen versierd. We kregen veel complimenten en iedereen heeft ervan gesmuld! Als we in september 1 jaar getrouwd zijn bestellen we weer een klein taartje om het te vieren. Super bedankt Miranda!
We hebben enorm genoten van onze trouwtaart! Bij de proeverij verschillende smaken mogen proeven en daaruit onze taart samen gesteld. Voor het uiterlijk hadden we een foto van hoe we de taart wilde. Miranda heeft dit heel precies na weten te maken. De dag voor onze bruiloft zijn we bloemen wezen brengen dezelfde bloemen als in ons trouwboeket waarmee ze onze taart heeft versierd. We zijn enorm blij met het eindresultaat! Taart-van-Miranda is echt een aanrader!
Wat hadden we een heerlijke taart voor onze bruiloft. Miranda dacht goed mee met onze wensen. We hadden overdag 34 gasten en ze wist toch een kleine 3 laagse taart te maken. Die echt heerlijk smaakte. We hebben veel complimenten gehad. Zou hier snel weer een taart bestellen.
Miranda heeft onze prachtige taart verzorgd voor onze bruiloft 11 september . Vooraf eerst een heerlijke proeverij gehad om een keuze te maken . Ze luistert goed naar je wensen en heeft er een waar kunstwerk van gemaakt . Onze gasten vonden hem heerlijk , ook aan de kids was gedacht en die hebben gesmuld van de donuts .
Miranda heeft op onze bruiloft de taart verzorgd. Om tot een keus qua smaak te komen hebben we de proeverij gedaan, die was ook al erg lekker en de overige taartjes kregen we mee naar huis. Onze bruidstaart was versierd met handgemaakte suikerbloemen, super mooi en lijkt net echt! Niet geheel onbelangrijk.. de taarten zijn overheerlijk!!! Alleen maar complimenten ontvangen van onze gasten.
Wat heb jij gisteren een heerlijke en prachtige bruidstaart voor ons huwelijk verzorgd. Helemaal naar wens en mmm wat was die lekker. Dankjewel!
Van harte aan te bevelen! Miranda heeft voor ons een super mooie taart gemaakt. Met deze taart gingen we bekend maken dat we een kleintje mochten verwelkomen! Het was echt een supermooie taart en hij smaakte ook heerlijk! Echt een feestje!
Al jaren, elk jaar weer bestellen wij de taarten bij Miranda. Ze denkt altijd mee en het zijn altijd weer kunstwerken! En daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk! Ik beveel Miranda’s taarten echt aan!
Een gender reveal cake bij taart van Miranda besteld. De taart was super mooi en lekker. Communicatie verliep heel vlot en ik mocht mijn eigen ideeën inbrengen. We hebben dankzij de taart een super dag gehad! Nu ook al de bestelling voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag gedaan. Kan niet wachten.
Wij hebben een unicorn en dino taart besteld bij Miranda. De taarten zagen er prachtig uit en smaakten heerlijk. De volgende keer bestellen we zeker bij jou weer een taart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid