facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taart En Tafel Goes

Taart En Tafel Goes

Info

Taart & Tafel, Vlasmarkt 8, 4461 CW Goes, 0113 - 214947 www.taartentafel.nl [email protected]

Geschiedenis

Bij Taart&Tafel kun je genieten van verschillende soorten hightea, lunch, koffie, thee en zelf gemaakte taarten.

Onze taak

Taart & Tafel: de perfecte plek om ontspannen te genieten van heerlijkheid en gezelligheid!

Label

Taart & Tafel: de perfecte plek om ontspannen te genieten van heerlijkheid en gezelligheid!

Producten

High tea, lunch, privaatlabel koffie en losse thee. Trappist bier en speciale biologische frisdranken.
Zelf gemaakte taarten en de helft van ons assortiment is zelfs vrij van (geraffineerde) suiker, glutenvrij, lactose -en melk vrij. We maken ze zelfs Vegan.
Ook onze lunch en high tea kunnen we allergenen vrij maken!



"VERANTWOORD SNOEPEN BIJ TAART EN TAFELook gluten-, lactose- en suikervrijKom genieten van ons ruime aanbod versgebakken taarten, high tea's, lunchgerechten,Borrel & bite, overheerlijke vers gemalen koffie en thee.Wij zijn gespecialiseerd in vegetarische en veganistische producten."
Adres: Vlasmarkt 8, 4461 CW Goes
Telefoonnummer: 0113-214947
ln.lefatnetraat@ofni
Stad: Goes
Route: Vlasmarkt 8
Postcode: 4461 CW



op zoek naar gerelateerd: taart en tafel openingstijden, vlasmarkt 8 goes, workshop taarten maken goes, honey pie goes, high tea goes, taart goes, vlasmarkt goes, taart tafel huren
Recensies
Voor mijn verjaardag kocht ik de Chocolade Banaan taart bij Taart En Tafel Goes en dat was een goede keus. De smaak van deze taart is heerlijk, een volle chocoladesmaak met een toefje banaan. De taart is erg stevig en vult nogal, dus de volgende keer zal ik er iets kleinere punten van snijden... Maar het is absoluut een aanrader! Ook de appel-notentaart was erg lekker!
Na een high tea vandaag een kinderfeestje daar gehouden. Kinderen hebben genoten en ze gingen naar huis met ieder een mooie boltaart! Hartstikke bedankt voor de leuke workshop en de gastvrij. Komen zeker nog eens terug!
veel keus van gezond tot érg lekker... ;- zeer vriendelijke bediening warm, alsof je in een huiskamer zit...
Taart & Tafel was altijd mijn favoriete tentje in Goes, maar afgelopen zondag tijdens Vriendinnendag zijn mijn vriendinnen en ik erg teleurgesteld. Allereerst was er een kwartier lang niemand van personeel beneden te bekennen. Ze bleken boven te zijn omdat het erg druk was daar. Dit terwijl er beneden ook vier tafeltjes bezet waren. Vervolgens wilden wij lunch 2x hartige taart, 1x tosti bestellen, maar werden wij gewaarschuwd dat dit wel 'even' kon gaan duren. Maar hoe lang; tja...Je zou denken dat een hartige taart van tevoren al gemaakt is en dat een tosti niet heel veel handelingen vraagt. Een half uur na het doorgeven van onze bestelling komt één van de medewerkers ons vertellen dat het briefje met onze bestelling zoek was geraakt en of we nog een kwartier wilden wachten. Nou we stonden binnen dat kwartier al buiten want er was nog maar voor 1 persoon hartige taart... Het geld wat we moesten betalen voor onze drankjes hebben we maar op een tafel gelegd want er was niemand bij wie we konden afrekenen.
Heel knusse zaak waar je lekker kan gaan zitten voor een hapje en een drankje. Alles wordt door de dames zelf gemaakt. Wij hebben hier een high tea gehad. Was erg lekker, persoonlijk vond ik echter de scone meer lijken op een kwarkbolletje in plaats van een scone deze was zoeter. Niet mijn smaak, maar smaken verschillen. Boven kan je heerlijk zitten en daar hebben wij nog genoten van een erg lekkere latte macchiato na de high tea. Oh en niet onbelangrijk; er wordt perfect rekening gehouden met dieetwensen. Zeker een bezoekje waard!!
Helaas waren ze vergeten dat we kwamen, hierdoor liep alles wat rommelig. We hadden een high tea. Het duurder ruim een uur voordat we onze eerste hapjes kregen. De hapjes zijn wel erg lekker en vers bereid.
I-DE-AAL! Vegan en glutenvrije opties en nog héérlijk lekker ook!
Heerlijke knusse zaak waar je kan neerstrijken voor een lekker kopje koffie met een stukje versgebakken taart! De high tea's zijn heerlijk en je kan zo lang blijven zitten als je wilt. Je word er niet, zoals andere cafés, zo snel mogelijk weer uitgezet. Dat geeft een ontspannen gevoel en sfeer.
Super leuke zaak met fijne bediening. Aanrader.
Gisteren, op een zaterdagmiddag, voor het eerst bij Taart en Tafel geweest. Bediening was heel traag. We werden lange tijd niet opgemerkt, er lag geen kaart op tafel. Wat mijn vriend bestelde was niet meer voorradig. Koffie was wat slap. Teleurstellend.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Taart En Tafel Goes met het openbaar vervoer


Goes, Oostwal 240 meter
580
Goes, Oostwal 250 meter
580
Goes, Westwal (Centrum) 320 meter
132
20
23
31
582
643
646
Goes, Westwal (Centrum) 370 meter
132
20
23
31
582
641
643
645
646
Goes, A.Joachimikade 420 meter
580
628

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid