facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taalkracht

Taalkracht

Info

Voorziet in taaltrainingen Nederlands, Engels, Frans en Duits voor werknemers en particulieren.
Ook redigeren, schrijven en vertalen we teksten.

Geschiedenis

Onze taaltraining Nederlands is vooral gericht op anderstalige werknemers/expats binnen bedrijven. Ze leren de basisprincipes van onze taal en daarna wordt vooral gefocust op de werktaal; wat is nodig om optimaal in het Nederlands te kunnen functioneren?
Ook bieden we een opfriscursus Nederlands aan voor iedereen die de kennis van het Nederlands wil opfrissen of bijspijkeren.
Engels heeft ook een plaats in ons aanbod; we bieden een training Technisch Engels aan voor iedereen die werkzaam is in de technische sector. Ook Converseren in het Engels en Presenteren in het Engels worden aangeboden.
Voor al onze trainingen geldt; waar mogelijk op maat!

Bedrijven en particulieren ook bij ons terecht voor het corrigeren, redigeren, (her)schrijven en vertalen van (web)teksten.



"Taaltrainingen Nederlands voor anderstaligen en moedertaalsprekers, taaltrainingen technisch en zakelijk Engels, redigeren en corrigeren van teksten"
Adres: Willem Alexanderlaan 45, 4532 DB Terneuzen
Telefoonnummer: +31655834986
Stad: Terneuzen
Route: Willem Alexanderlaan 45
Postcode: 4532 DB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid