facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Zusje

't Zusje
"Heerlijk ongedwongen en avondvullendbourgondisch genieten. Dat is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van onze kleine gerechtjes, die je de hele avond kunt bestellen. Bij ‘t Zusje ben je thuis: jij bepaalt zelf de invulling van de avond. We horen graag wat je wensen zijn, vinden het leuk je te verrassen met bijzondere gerechtjes en zetten graag die extra stap. We bieden je een avond uit, zoals wij die zelf ook graag zien."
Adres: Nieuwstraat 70, 4531 CX Terneuzen, 4531 GZ Terneuzen
Telefoonnummer: 0115-728880
Stad: Terneuzen
Route: Nieuwstraat 70, 4531 CX Terneuzen
Postcode: 4531 GZ



op zoek naar gerelateerd: het zusje menukaart, t zusje eindhoven, t zusje reserveren, het zusje nijmegen, t zusje cuijk, t zusje oudenbosch, t zusje veenendaal, t zusje deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sydney greet & eat Sydney greet & eat 85 meter Openingstijden keuken: dinsdag t/m zaterdag 17.00 tot 21.30 uur Hapas & Snacks van 1...
Tapas bar Capaco Tapas bar Capaco 477 meter Het was een ware belevenis... 7-gangen diner... Alles in de vorm van tapas... Vele be...
Restaurant De Kreek Restaurant De Kreek 3 km Vandaag kipsate en de black angnus steak besteld om af te halen. Viel erg tegen. De f...
Recensies
Heerlijk gegeten! Geweldig concept, kleine verschillende hapjes voor ieder wat. Heel vriendelijk personeel en vlotte bediening. Zeker een aanrader!
Super lekker gegeten gisteren ! Heel vriendelijk personeel, toffe sfeer & vooral een heel leuk concept, eten wat en hoeveel je maar wil! Wij komen zeker terug
Was de 1ste keer daar aanwezig en zeker voor herhaling vatbaar. Het is zeker een mooi concept. Voor een avondje met vrienden of familie is het een aanrader. Het eten was lekker en kon zoveel keren kiezen in verschillende kleine gerechten. Bij binnenkomst een zeer vriendelijk ontvangst en de bediening zeer professioneel. De inrichting vondt ik heel stijlvol en gezellig en de tafels staan niet te dicht bij elkaar. Dus ga zeker hier nog eens langs. Wel verstandig op tijd te reserveren voor een tafel.
Mooi en gezellig restaurant met een vriendelijke gastheer! Heel leuk systeem met de rondes.
Vriendelijke service, alleen wel ontzettend traag. Je mag twee gerechten per ronde bestellen, formaat is precies genoeg om honger van te krijgen en te klein om te delen. We hadden zicht op de keuken en de frites die we hadden besteld stonden bijna 6 minuten te wachten om op tafel gezet te worden. En dat voor een prijs van €3,60 per gerecht. Geen idee waarom iedereen zo'n fan is van 't Zusje. Ik zal niet snel weer komen.
Zeer trage service we hebben daar 3 uur gezeten, in heel die tijd hebben we maar 3 rondjes kunnen doen. Meer als een half uur moeten wachten voor ze nog maar de papiertjes kwamen ophalen. Komen ze langst voor te vragen of we nog iets wouwen drinken, dat drankje is nog altijd onderweg.... Als je derna iets zei tegen de ober dat we heel lang hebben moeten wachten, knikte hij ja het is heel druk. Het eten dat we kregen was niks op aan te merken alleen jammer van de trage en slechte service.
't Zusje Terneuzen is zoveel meer dan een goed restaurant. Het is namelijk ook een ontzettend fijne plek om te werken. Onder de inspirerende leiding van Joost en Mark voel je je al snel onderdeel van de familie. Niet alleen krijgt iedereen hier de kans om te werken, maar ook om zich te ontplooien en verder te ontwikkelen. Het teamgevoel is hier leidend en collega's worden vrienden. Ik heb de periode zo'n anderhalf jaar dat ik hier als gastheer gewerkt heb als een warm bad ervaren. Iedereen die horeca-ervaring / nieuwe levenservaring wil opdoen of stappen wil zetten in de horeca, kan ik aanraden hier te solliciteren.
Gezellig, sfeervol en toch ook voldoende privacy door leuke opzet en verdeling van de tafels in het restaurant. Prima kaart ook met dito eten. Niets bijzonders, gewoon prima. Maar als je op zoek bent maar de echte Spaanse tapas, kun je beter een ander tapas restaurant uitkiezen. Bediening uiterst vriendelijk en kundig, niks is teveel. Was de eerste keer in Terneuzen, maar we komen vast nog eens terug. Vegetarische menuopties: Goten diversiteit aan vegetarische hapjes verkrijgbaar. Ongeveer 1/3 is vegetarisch!
Hier nu al 2x wezen eten en het is heerlijk ! Vriendelijke en gezellige bediening. Als ik een minpuntje moet noemen is dat er bij sommige gerechtjes een beetje veel sla zit voor de rest alles top ! Zelfs de eigenaar helpt een handje mee !
Er stond een grote file voor de tunnel waardoor we besloten om ergens koffie te drinken. In de regen waren we opzoek naar een restaurant maar alles was nog gesloten. Hier konden we voor dat ze open gingen wel terecht. Zelfs ons hondje mocht naar binnen. En dat terwijl ze eigenlijk nog dicht waren. Super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid