facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Zuiderdiep

't Zuiderdiep

Info

Welkom op de website van zwemcomplex ’t ZUIDERDIEP. Het subtropisch zwemparadijs van de gemeente Goeree-Overflakkee

Adres: Zuiderdiepstraatweg 4 , Stellendam 3251 LW, NL
Telefoonnummer: 0187 491 543
ln.peidrediuz@ofni
Stad: Stellendam
Route: Zuiderdiepstraatweg 4
Postcode: 3251 LW



op zoek naar gerelateerd: zwembad stellendam fotos, zwembad rockanje, zwembad stellendam tarieven, subtropisch zwembad rockanje, zwembad ouddorp, zwembad hellevoetsluis, zwembad goeree overflakkee, buitenzwembad
Recensies
Mooi zwembad, vriendelijke medewerkers die je graag helpen. Alles netjes en ook voorzien van handige lockers voor je spullen. Mocht het weer eens tegen zitten dan is dit een erg leuk alternatief. Ruime parkeerplaatsen.
Erg leuk recreatiebad, zowel binnen als buiten voor heel jong en oud. Goede watertemperatuur en, goed toezicht en goede sfeer.
Fijn zwembad zonder poespas, heerlijk warm water voor de kleintjes en ook de mogelijkheid om baantjes tr trekken. Er is vriendelijk personeel. Ook in de zomer als het buitenbad open is, dan genieten we hier volop. Er zijn glijbanen, je kunt er koffie drinken, maar ook een ijsje of patatje kopen. Helemaal prima dus.
De ouder/kind ochtend was perfect! Bij binnenkomst vriendelijk personeel. Kleedhokjes waren mooi schoon. En het peuterbad was echt lekker warm. Verder waren de versnaperingen heel goed betaalbaar.
Net binnen en buiten zwembad... Leuk om te vertoeven met warm weer... Wel opletten met parkeren, op drukke dagen kan dat lastig zijn, wat dus wel een teken is dat het een fijn zwembad is :
Leuk zwembad met binnen een wedstrijdbad, en kinderzwembad, een babybadje en een leuke glijbaan. Daarnaast is er ook nog een groot buitenbad met grappige glijbaan waar 3 personen tegelijkertijd af kunnen.
Niet heel spannend, maar relatief rustig, mooie omgeving, zowel wedstrijdbad als dubbel recreatiebad, kleine en grote glijbaan, kleine stroomversnelling en een leuk buitenbad met grote glijbanen. Tarieven relatief laag. Prima keuze als je in de buurt bent.
Echt heel fijn zwembad om met je kleine kinderen heen te gaan. Vriendelijke mensen, goede tarieven en lekker warm water. Ook het xxl bubbelbad is goed vertoeven.
Zwembad met sportbad voor banen zwemmen, een recreatiebad met stroomversnelling, glijbaan en bubbels. Een peuterbad. En een bubbelbad! Heerlijk zwembad voor een paar uur zwemplezier met het hele gezin.
Leuk zwembad met een groot laag water bad en een groot binnen en buitenbad. Binnen en buiten glijbaan en een wildwaterbaantje erbij. Alles netjes, schoon en onderhouden. Gratis parkeren met voldoende plaatsen. Daarnaast les zwemmen voor de A en B zwemdiploma erg goed en proffesioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid