facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor `T Zoete Genot

Adres: Raadhuisplein 8, 5944AH Arcen
Telefoonnummer: +31 77 473 27 77
Stad: Arcen
Route: Raadhuisplein 8
Postcode: 5944AH



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden het Zoete Genot Arcen, Zoete Genot arcen menukaart, Goedkoop uit eten in Arcen, Grieks restaurant Arcen, Lunchen Arcen, Restaurant Arcen Raadhuisplein, Eetcafe Arcen, Tapas Arcen
Recensies
Personeel ontzettend aardig maar vond de sateh varkenshaasje gewoon niet lekker de sate saus kwam volgens mij uit een pakje een grote bol atjar tjampoer en heel veel gedroogde uitjes erbij met kroepoek. kortom voor 16.50 verwacht ik wel iets wst lekker smaakt. helaas. maar het terras is geweldig.
Een beetje standaard vonden wij het. Dat beetje extra liefde/aandacht voor wat je serveert ontbreekt. Voeg dit toe en het is een top tent want de sfeer en de locatie is top.
Mooie locatie, vriendelijke bediening, lekkere pannenkoeken, prima plek om te vertoeven, zowel binnen als buiten
Duurde wat lang omdat onze bestelling waarschijnlijk vergeten was. Kwaliteit 12 uurtje zonder meer prima. In de tosti had wat minder petto gemogen. Peterselie was geel uitgeslagen en niet vers maar geen reden om niet nog eens terug te komen.
Super mooi plekje om wat te eten of drinken. Alle gebouwen en het terras ziet er gezellig uit. Het eten is normaal geprijsd en smaakt goed.
Het heeft binnen een gezellige uitstraling en buiten een fijn terras.Het eten is er verrukkelijk. Prijs kwaliteit is o.k.
Gezellig terras. Heerlijke koffie, zalige rijstenvlaai, welke alleen veel te groot was
Heerlijk op het terras gezet, onze dochter had het koud, maar er was geen plaid, de medewerker gaf zijn eigen vest! Super vriendelijk!
Lekkere koffie besteld die geserveerd werd met een klein 'neutje' met slagroom. Uitgebreide kaart ook. Voor ieder wat wils!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid