facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Zalmhuisje

Adres: Burgemeester Winklerplein 41, 3362AA Sliedrecht
Telefoonnummer: +31184411007
Stad: Sliedrecht
Route: Burgemeester Winklerplein 41
Postcode: 3362AA



op zoek naar gerelateerd: Visboer Bonkelaarplein Sliedrecht, Devishandel nl
Recensies
Helaas, maar denk 3x na voordat je hier je visje gaat halen, na het eten vrouwlief van hun kibbeling direct ziek geworden, voedselvergiftiging blijkt nu! Nooit meer hier vis halen, het bewijs maar weer dat goedkoop duurkoop is!
Altijd goede kwaliteit en beleefd personeel.
Prima vis, vriendelijk personeel.
Goede viswinkel. Niet duur en goede kwaliteit.
Vieze, vette, bijna verbrandde kibbeling. Is geen witvis in te bekennen. Garde, taaie staartstukjes en bruine vis. Eens maar nooit weer...
Erg duur en een vreeselijk kattig meisje achter de toonbank, ik kon geen 200 gram kibbeling krijgen, moets per se een portie nemen van 250 gram, en als ik het er niet mee eens was mocht ik oprotten. Toch een portie genomen en wat blijkt? Nog opgelicht ook, want het was geen 250 gram, maar 190..
Dat je als vaste visboer in een dorp zulke smerige kibbeling durft te verkopen voor de hoofdprijs moet je echt schamen! Zelfs de knoflooksaus was zuur. Voor mij nooit meer..
Nog nooit zulke smerige haring gegeten, bah!
Fijne viswinkel waar ze goede kwaliteit vis verkopen. Vriendelijk personeel, ze denken met je mee over wat je 's avonds zou kunnen eten en hoe je het klaar moet maken.
The medewerker was zo lief en vriendelijk en Natuurlijk die vis kibbeling was zo lekker.....met extra kruiden heerlijk,crispy!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid