facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Woutersbergje

"Woutersbergje is naast camping ook een heerlijke plaats om te wonen en te werken. Woutersbergje werkt als werk- en leerplek voor iedereen met een bijzondere hulpvraag, vanuit het principe dat ieder zijn eigen talenten gebruikt."
Adres: Van Bienemalaan 15-17, 8451 KA Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: +31 513 68 11 92
Stad: Heerenveen
Route: Van Bienemalaan 15-17
Postcode: 8451 KA



op zoek naar gerelateerd: Camping Heerenveen, Camperplek Heerenveen, Camping Oranjewoud, Camping Wolvega, De Frije Fries, Boerderijcamping Friesland, Camping Oldeholtpade, SVR camping Friesland
Recensies
Een mooie rustige camperplaats... camping.. enz. Aardige beheerders.. gemoedelijke sfeer... Speeltuin: Mooie ruim speelveld. Met schommel. Wip en nog veel meer... vriendelijke camping...Aardige mensen.. goede fietspaden...Bos
Prima camperplaats. Alle voorzieningen in orde en gunstig gelegen voor prachtige fiets en wandeltochten. Thialf op loopafstand en verse broodjes op fietsafstand. Het ligt naast een snelweg maar die is absoluut niet hinderlijk.
Mooie camping, camperplaats. Misschien dat mensen zich storen aan het geluid van de snelweg, wij in elk geval niet. Alle voorzieningen aanwezig. Prachtige lokatie. Direct tegen de bossen. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten en naar het centrum van Heerenveen.
Heerlijke mini camping met vriendelijk prijsje. Alle voorzieningen zijn aanwezig met zelfs goede wasmachine en droger met bij gebruik voor zeer schappelijke prijs. Heerlijke omgeving om te fietsen en centrum Heerenveen ook goed bereikbaar op fietsafstand.
Mooie en rustige plaats, vriendelijke mensen. Heerenveen op fietsafstand. We komen zeker nog eens terug.
Prima camping,heel vriendelijke ontvangst ,vlak langs de snelweg maar geen last van verkeer,vlakbij centrum Heerenveen een echte aanrader.
Een prachtige plek om te kamperen. Twee goede camperplaatsen. Je loopt zo het bos in. Ligt wel direct achter de geluidswal van de snelweg, maar daar hebben wij geen last van gehad.
Rustige, zeer mooie mini-camping met alle faciliteiten, gelegen aan het natuurgebied Oranjewoud. Vandaar zijn er vele wandelroutes en na afloop een ijsje op de camping.
We hebben een korte tijd gestaan. Alles is hier netjes en schoon. Gast vrij en gezellige.
Leuke kleine camping. Gecombineerd met dagopvang voor mensen met een beperking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid