facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Witte Konijn

T Witte Konijn

Info

Hier binnen gaan we ooit open en ergens dicht....
Kom in 't Witte Konijn drinken, eten en de tijd vergeten

Adres: Hof 8, 3811CJ Amersfoort
Stad: Amersfoort
Route: Hof 8
Postcode: 3811CJ


Recensies
Leuke plek om savonds nog even een drankje te doen. Vraag om advies naar lekkere en leuke biertjes. Voor een speciaalbier liefhebber is er alle keus.
Leuke kroeg met veel verschillende soorten speciaalbier. Bediening was vriendelijk, weet alleen niet alles over het bier daar zijn het ook teveel bieren voor, maar schromen niet dit voor je uit te zoeken. Thema van de kroeg vind ik leuk bedacht. Een prima plek om samen een lekker biertje te drinken. Na twee jaar hier terug. Bediening is kundiger geworden t.o.v. de vorige keer. Leuk assortiment aan bieren op de tap. Houd wel rekening ermee dat er veel reuring kan zijn vanaf het marktplein als de groente en fruit kramen er staan.
Nieuw bier café in Amersfoort. Veel bieren op de tap. Was heel druk dus duidelijk gelijk een populaire plek. Was wel erg luidruchtig dus het lijkt me geen plek voor een lekker biertje en een goed gesprek. Het personeel wist helaas niet veel van de bieren af op de eigenaar ? na, dat was wel jammer want ik knoop graag altijd een gesprekje aan om mijn volgende keuze te maken. Al met al een redelijk café maar ik heb betere gezien.
Super gezellige locatie. Beperkte kaart, maar alles niet alleen heerlijk maar ook mooi gegarneerd. Kaasplateau heel erg lekker en geen bescheiden porties. Met vier personen heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance. Natuurlijk mag de uitgebreidere bierkaart niet onvermeld blijven. Vriendelijk bediening. Kan niet wachten tot de lockdown voorbij is. Een van de eerste tenten waar ook dan weer naartoe zal gaan.
Gezellige tent met heel ruime keuze aan speciaalbier, er naast ook erg lekkere borrelhapjes. Mooi en schoon binnen, inkijkkeuken als je richting de WC loopt wat er ook erg schoon uitzag. Zelf wist ik uit de 270 bieren er natuurlijk geen te kiezen, gelukkig kon de ober mij precies advies geven over de biertjes. Aanrader: Pluis van het Witte Konijn.
Een geweldige aanwinst voor amersfoort. Vele unieke bieren op kaart en leuke op de tap. Grote en kleine kaart zijn heerlijk. Niet zomaar een biercafe maar één die mee kan komen in de bierwereld anno 2019. Ook een zeer wetenswaardige eigenaar/barman. Echte aanrader. Zal er nog vaak komen.
Leuk bier/eetcafé. Eigen brouw Hop, hop, hop is een lekker fris en fruitig bier. Daarnaast een breed aanbod speciaal bieren. Ook leuk: met 6 of 7 personen een tafel met eigen tap reserveren. Aanwinsten voor Amersfoort. En... zorg dat je geen haast hebt: lekker genieten.
Een van onze favoriete plekjes in de stad. Altijd een mooie uitgebreide bierkaart en ook prima om te lunchen of s'avonds een hapje te eten. Geen standaard-menu verwacht geen 13-in-een-dozijn-kaart en dat is positief. Creatieve en bijzondere smaken.
Lekker eten van een leuke, afwisselende kaart. Zeer ruime keuze aan bieren ze hebben er hier zeker 20 op de tap!. Verder een prima bereikbare ligging, gezellig personeel en een sfeer die vooral past bij mensen die weten wat genieten is. Hier kun je normaal een leuk gesprek voeren, of een spelletje doen, en kun je het je goed naar de zin maken. Ik kom hier graag, en eigenlijk veel te weinig!
Tussengerecht bij ons Walking Dinner hier gegeten. Het was eigenlijk een soort mini-hoofdgerecht met lamstoof. Erg lekker!. Wat een leuke plek en wat een gezellige mensen! Toen we tenslotte voor een dichte deur stonden bij ons laatste restaurant, kregen we gelukkig bij 't Witte Konijn meteen een heerlijk maar machtig! toetje geserveerd: stoute chocolade. Heel lief, we komen nog een keer avondje bier drinken hier!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor T Witte Konijn.

Amersfoort biercafé

openingstijden, locatie, vervoer. Hof 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. T Witte Konijn adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met T Witte Konijn. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over T Witte Konijn delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Dikke Koning De Dikke Koning 77 meter Keuze uit 450 verschillende biertjes, de mensen die er werken hebben kennis van zaken...
Stadsbrouwerij De Drie Ringen Stadsbrouwerij De Drie Ringen 325 meter Leuk bierlokaal vlakbij de Koppelpoort. Ziet er gezellig uit van binnen. Basic, maar ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid