facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor t veldhoentje

"Camping speciaal voor 50 plussers"
Adres: 7341 PD Apeldoorn
Telefoonnummer: +31553231700
Stad: Apeldoorn
Postcode: 7341 PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderboerderij Malkenschoten Kinderboerderij Malkenschoten 9 km Een leuke kinderspeelboerderij met zoals de naam het al zegt een combinatie van versc...
Recensies
Mooie kleine SVR camping 25 plaatsen in een landelijke omgeving waar je heerlijk kan genieten van mooie fietstochten. Plekken op de camping zijn erg ruim en je kunt zo wel in de zon als in de schaduw zitten. Toiletten en douches zien er verzorgd uit, thermostaat kranen goed regelbaar en flinke water straal. Spontaan en vriendelijk camping echtpaar. We hebben er genoten.
Hele leuke ontvangst. Mooie locatie en fijne plek om te staan met de camper. Fietsen naar Deventer en Apeldoorn goed te doen, mooie routes. Fijn sanitair op de camping.
Prima camping voor degenen die van rust houden. De faciliteiten zijn goed en voldoende. Ruime plaatsen. Je kunt genieten van de parachute springers vanaf nabijgelegen vliegveld. Er is een ruime fietsenstalling met oplaad mogelijkheid. Voldoende voorzieningen in de omliggende plaatsen. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam.
We hebben een fijne tijd gehad op de camping. Hartelijk en gastvrij ontvangen door de beheerders. Ruime grote plaatsen. Net en schoon sanitair. Perfecte wifi, waar menigeen thuis nog een puntje aan kan zuigen. Mooie fietsroutes. Voor ons voor herhaling vatbaar. Dank voor het fijne verblijf. Groetjes Ben en Martha Wassink
Lieve Ria en Wim, 12 jaar hebben wij van jullie gastvrijheid en fijne camping mogen genieten. Alles klopt, rust, ruimte en reinheid. De beroemde drie R-ren. Prima schoon sanitair, goede afwasplek en ik kon altijd mijn 'wandelwasje' doen na de 4 daagse. Elk jaar kwamen we weer een vast groepje wandelaars tegen zodat er waardevolle vriendschappen ontstonden. We gaan jullie missen, het kamperen missen, maar vergeten gaan we deze fantastische jaren zeker niet, die en jullie blijven in ons hart.
Mooie locatie. Veel groen. Kleine camping met goede voorzieningen. Ziet er allemaal netjes uit. Als je echt voor rust en stilte komt is deze camping wat minder geschikt onder de vlieg route van vliegveld Teuge. Maar daardoor wel weer veel te zien.
Prima camping voor de fietskampeerder. Mooi gras en ruime plaats. Wasmachine, centrifuge, fietsenstalling en net sanitair. Helaas geen picknickbanken. Aankomst op zondag mogelijk.
Hele fijne camping, rustig. Sanitair keurig schoon. In de omgeving kun je goed fietsen, landelijk en door de bossen van her kroondomein. Bezoek aan paleis Het Loo is een aanrader. Wij komen graag nog een keer terug.
Mooie verzorgde rustige camping in mooie fietsomgeving. Keurig sanitair, ruime plaatsen en vriendelijke eigenaren.
Fijne rustige camping, goed sanitair en mooie uitvalbasis om te fietsen. En niet onbelangrijk! Gastvrije ontva gst en heel betaalbaar .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid