facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T.V. Rico

T.V. Rico

Info

T.V. Rico.
De gezelligste verenigiging van Nederland.




"Onze tennisvereniging is opgericht in 1984 en opende begin april 2019 een volledig nieuw complex in de binnentuin te Rucphen. Onze vereniging bestaat uit ruim 350 enthousiaste leden, die graag hun steentje bijdragen aan de vereniging. Zo hebben vele vrijwilligers binnen 3 maanden ons nieuwe onderkomen weten te realiseren. Verder is binnen onze vereniging gezelligheid een van de belangrijkste waarden, iets waar wij als vereniging ook om bekend staan in de omgeving.Op ons nieuwe tennispark organiseren wij verschillende activiteiten voor zowel jong als oud. Daarnaast worden de gezellige toernooien weer georganiseerd en is er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. Kortom, er is dus genoeg te doen bij Tennisvereniging Rico."
Adres: Kozijnenhoek 19, 4715RE Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: +31165726800
Stad: Rucphen
Route: Kozijnenhoek 19
Postcode: 4715RE



op zoek naar gerelateerd: Open Toernooi Pagnevaart, Tennislessen Etten-Leur, Tennis Etten, Zuilt, Zuit, Padel Hoeven, Padel les Etten-Leur, Zuit Padel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringgroep West-Brabant Kringgroep West-Brabant 190 meter Heerlijk kan je daar bezig zijn
Recensies
TV Rico kenmerkt zich echt door de hechte en open clubsfeer en de gezelligheid. Dit hagelnieuwe complex staat er sinds 2018 en is echt van alle gemakken voorzien. Het prachtige zwarte hekwerk en de door OVI-Enschede geleverde LED baanverlichting springen direct in het oog.
Routebeschrijving via Google maps klopte niet. Behulpzame dame van de vereniging bood telefonische hulp! Mooie banen. Met padel!
Leuke vereniging, voelt je heel welkom
Super leuke en gezellige club.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid