facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T.V. Asmunt

T.V. Asmunt

Info

Hallo allemaal, welkom op de Facebook pagina van T.V. Asmunt. Join, read, prepare and be informed!

Geschiedenis

Tennis Vereniging Asmunt is een gezellige club, ambitieus, streeft echter niet naar tennis op het hoogste niveau. Is financieel gezond, ondanks de grote investeringen in de afgelopen jaren en stelt als randvoorwaarde dat ieder nieuw lid in staat moet worden gesteld tennis te leren spelen. Hiervoor zijn trainers en trainingsvelden beschikbaar en worden leden in staat gesteld 365 dagen per jaar te kunnen spelen en is het paviljoen praktisch altijd geopend.

Door het jaar heen worden tal van activiteiten georganiseerd voor de jeugd en de senioren zoals interne competities, clubkampioenschappen, gezelligheidstoernooien, om bijvoorbeeld bestaande en nieuwe leden te laten integreren. Je thuis voelen bij een nieuwe tennisclub vergt echter ook veel energie van de nieuwe leden zelf. Veel tennissen en mee doen met de activiteiten is een goed middel om dit te bereiken.

Let op! In het clubhuis kan alleen betaald worden met PIN.



"TV Asmunt is een gezellige Tennis vereniging in Empel, ambitieus, streeft echter niet naar tennis op het hoogste niveau. Is financieel gezond, ondanks de grote investeringen in de afgelopen jaren en stelt als randvoorwaarde dat ieder nieuw lid in staat moet worden gesteld tennis te leren spelen. Hiervoor zijn trainers en trainingsvelden beschikbaar en worden leden in staat gesteld 365 dagen per jaar te kunnen spelen en is het paviljoen praktisch altijd geopend."
Adres: Diepteweg 15, 5236 PV Empel
Telefoonnummer: +31(0)736423137
Stad: Empel
Route: Diepteweg 15
Postcode: 5236 PV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:30
Dinsdag: 09:00 - 23:30
Woensdag: 09:00 - 23:30
Donderdag: 09:00 - 23:30
Vrijdag: 09:00 - 23:30
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Tennisles Asmunt, Tennis everyday
Recensies
Net park en mooi clubgebouw.
Club kampioenschappen leuk georganiseerd
Alles was prima tot dat je schouder uit de kom ging bij het tennisen en niemand zich even omdraaide en af vroeg hoe het ging of hulp aan bood. Pas toen de ambulance kwam werd het natuurlijk interessant. Erg teleurstellend dit.
Mooie tennisvereniging. De banen liggen er erg netjes bij. Gezellige nette kantine met prachtig terras. Betalen kan alleen met pinpas. Veilig!
Gezellige club, mooie accommodatie. Jammer dat er op het terras gerookt mag worden terwijl er ook kinderen rondlopen.
Gezellige tennisvereniging! Helaas nog geen padelbanen
Gezellige club met paviljoen dat van 9.00 uur tot 23.30 uur open is!
Gezellige mooie club met veel activiteiten
Knus mooi clubje met goeie trainers
Leukste tennisvereniging van Den Bosch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid