facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T-Toys Dirksland

T-Toys Dirksland

Info

Bij T-Toys Dirksland vindt u de grootste collectie kwaliteitsspeelgoed in de regio.
(o.a. Bruder, Siku, Rolly Toys, Lego, Playmobil)



"De leukste speelgoedwinkel vind u in Dirksland. In 2007 zijn wij begonnen met de grootste collectie in landbouwspeelgoed van o.a. Bruder, Siku, Rollytoys. In de loop der jaren uitgebreid naar de huidige winkel; ruim 200 m2 speelgoed voor jong en oud. We hebben een groot assortiment tijdloos speelgoed. Van de allereerste knuffel tot een grote Lego doos, een lief doosje Sylvanian Families tot een puzzel van 5000 stukjes, u kunt bij ons voor alles terecht.Ook zijn wij een PostNL kantoor met Stomerij service.Wij zijn 6 dagen per week geopend, kom eens langs en laat u verassen!"
Adres: Geldersedijk 93, 3247KC Dirksland
Telefoonnummer: 0629487853
Stad: Dirksland
Route: Geldersedijk 93
Postcode: 3247KC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kidstoys, t-toys dirksland openingstijden, T toys shop, T-Toys Achterhoek, T-Toys Barneveld, Tg Toys, T Toys Abbenes, T-Toys Nazareth
Recensies
Zeer netjes en snel geleverd onderdelen van een Siku trekker. En zelfs nog een euro op de factuur geplakt omdat het als een brievenbuspakketje verzonden kon worden terwijl we voor pakketje hadden betaald. Gaat niet om 1 euro, maar gewoon om het gebaar. Waar vind je nog zulke eerlijke klantenservice!
Wat een heerlijke winkel. Je wordt er fantastisch geholpen. Supervriendelijk personeel, ze hebben zichtbaar plezier in hun werk. We kregen zelfs nog een kop koffie/ thee aangeboden. Cadeautjes werden leuk ingepakt, kortom fantastisch. Je moet wel echt op zoek zijn naar iets met een tractor. Daarnaast hebben ze ook nog een wat beperkter assortiment ander speelgoed.. wij komen zeker een keer terug.
Webshops zoals deze zijn schaars. Wat een super vriendelijke eigenaresse, erg goed geholpen met vragen en snel en netjes verzonden. Dankjewel!
Geweldige service! Na online bestelling werd ik gebeld door vriendelijke dame of ik de door mij bestelde artikelen wel op deze manier los wou bestellen omdat ik dan duurder uit zou zijn. Ik had de keuze de bestelling zo te laten of een gunstigere samenstelling te maken voor ongeveer hetzelfde bedrag. Was inderdaad gunstiger voor mij om pakket anders samen te stellen. Daarna pakket snel ontvangen met nog een persoonlijke notitie op de pakbon. Naast deze service en het ruime aanbod zijn artikelen scherp geprijsd.
Nooit geweten dat deze winkel bestond je kan er echt voor alles slagen of het wordt besteld
Super aardig. Goeie service. Fijne mensen leuk winkeltje. Niet te duur. Mijn zoontje van 3 koopt er altijd schleish beestjes. Toen we een keer langs liepen tijdens het uitlaten van de hond, mijn zoontje even binnen wilde kijken en heel graag een nieuw beestje wilde hebben geen geld meegenomen kreeg hij een beestje van de eigenaresse!! Hoe aardig is dat.
zeer leuke speelgoedwinkel met groot assortiment kwaliteitsspeelgoed. groot assortiment modeltraktors en auto's van goede kwaliteit. een traktor hier wat duurder dan intertoys maar veel betere kwaliteit. ook voor verzamelaars een mooi zaakje. ook belangrijk te weten het is tevens postkantoor en je kunt er je ov chipkaart opladen.
Leuke knusse winkel met veel speelgoed. Vooral speelgoed als Bruder, SIKU, trekkers en loopauto's. De sfeer is er goed en eigenaar is heel behulpzaam. Je kunt er ook je pakketjes ophalen en wegbrengen. PostNL punt.
Foutje in verzending werd na een mailtje direct opgelost.
Leuke spullen, prima prijzen, altijd welkom en vriendelijk, de kinderen mogen er lekker spelen, verjaardagsboxen zijn super handig een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid