facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Stokpaardje

't Stokpaardje
"Ted Steenbergen en zijn enthousiaste medewerkers heten u van harte welkom in de Specialiteitenslagerij en Broodjescounter ‘t Stokpaardje. Vanaf 1985 is Slagerij ’t Stokpaardje gevestigd in het hart van de Bossche Binnenstad. Het slagersvak wordt hier nog steeds volgens de methoden van het oude ambacht uitgeoefend, met de moderne technieken van deze tijd."
Adres: Krullartstraat 16 , 's-Hertogenbosch 5211 HR, NL
Telefoonnummer: 073 613 0470
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Krullartstraat 16
Postcode: 5211 HR


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:30
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 07:00-17:00
Zondag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Stokpaardje bbq, Kiloslager, Slager Tilburg, Slagerij Eindhoven, Slager Breda, Keurslager, Slagerij Brabant, Keurslager Brummen
Recensies
Sinds onze dochter en schoonzoon een jaar geleden naar Den Bosch zijn verhuisd komen wij daar heel regelmatig even "langs" om bourgondisch boodschappen te doen vanwege het ongelofelijke verschil met de streek waar wij vandaan komen wat betreft kwaliteit en klantvriendelijkheid. Een van de vaste adressen, die ons was aanbevolen is slagerij 't Stokpaardje en volkomen terecht. Vlees, soepen, ragout, maaltijden, alles is daar van een niet te evenaren niveau. Gisteren eens de boeuf bourguignon geprobeerd en vanavond gegeten. Je weet niet wat je proeft! Geweldig. Zeker tot de volgende keer en dat zal weer niet te lang duren.
Slagerij 't Stokpaardje in 's Hertogenbosch, deze verdient met glans 5 sterren! Regelmatig halen we hier een heerlijke gourmetschotel, en heerlijk is het! Vers gesneden vlees van uitstekende kwaliteit! Ik zeg ga het daar maar eens halen!
Ik ben zelf geen persoon die snel reviews plaatst, maar voor deze top zaak maak ik graag een uitzondering! In de middag ben ik hier binnen gestapt om snel wat hapjes te halen voor wat vrienden die in de avond langs zouden komen. Toen ik binnen kwam werd ik snel geholpen door het vriendelijke en meedenkende personeel. Toen ik mijn borrelplankje in de avond presenteerde, heb ik enorm veel complimenten gekregen over de heerlijke Iberico ham en verrukkelijke gerookte ribeye! Ik ben top geholpen en we hebben met z’n alle echt genoten!
Heesterburgh BBQ meet & eat met 80 personen was een groot succes mede door de hoge kwaliteit van het vlees van ‘t Stokpaardje. De iron flank steak was fantastisch, de saté van kippendijen mals en sappig en de beef burgers een mooie afsluiting. Het was niet alleen gezellig maar ook heel erg lekker!
Geweldige slagerij. Echte ambachtslieden, en vooral lief en aardig personeel. Kom er al vanaf ik het me kan herinneren als klein kind met mijn ouders.
Voor een heerlijk stuk vlees, beleg, lekkernijen, belegd broodje en een goed advies voor diverse bereidingen, is dit het juiste adres in Den Bosch
Ik kom zelf niet uit Den Bosch, maar ik laat eens in de zoveel weken 10 worstenbroodjes van 't Stokpaardje door iemand meenemen naar Amsterdam! Dit zijn absoluut m'n lievelings worstenbroodjes! Perfect gekruid gehakt, en heerlijk niet te dik, smeuig witbrood! Uurtje van te voren uit de vriezer, daarna bovenkant even natmaken en 4 mins op 180 in de airfryer, SMULLEN!
Heerlijke complete bbq! Kwaliteitsvlees, overheerlijke salades en meer dan genoeg. En de service, altijd met een glimlach , tot snel!
Zodra mijn moeder en ik Den Bosch bezoeken merken we dat we heel graag een broodje half om eten bij 't Stokpaardje. Telkens worden wij met Brabantse gezellig ontvangen. De sfeer is heel prettig en ongedwongen. Bedankt voor de fijne beleving! groet, Nathalie de Winkel
Heerlijke gerechten en producten bij deze slager en traiteur. Vlees en kip is top, zowel gemarineerd als niet. Ook lekker boterhamvlees en andere verse gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid