facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Snabbeltje

Adres: Grote Berg 123 , Eindhoven 5611 JJ, NL
Telefoonnummer: 040 244 1450
Stad: Eindhoven
Route: Grote Berg 123
Postcode: 5611 JJ


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: Carnavalswinkel Eindhoven Woensel, Grote Carnavalswinkel Eindhoven, Carnavalswinkel Veldhoven, Carnavalswinkel Eindhoven geldropseweg, SoLow Eindhoven, Carnavalswinkel Eindhoven centrum, Feestartikelen Eindhoven centrum, Carnavalswinkel tongelresestraat eindhoven
Recensies
Een fantastische winkel, met ontzettend veel keuze in kostuums, maar ook in versieringen en ballonnen. Je krijgt er goed advies over het gebruik van schmink. En het personeel is zeer klantvriendelijk en heeft altijd een glimlach op hun gezicht.
Krista Van Hoof feestdag en zo bijzonder goed
Het feest begint al in de winkel Het enige minpunt is dat ik geen koffie kreeg in de winkel
Geweldige winkel, super aardige mensen die er werken en ze zijn heel erg behulpzaam. Lekker ouderwets winkelen, heerlijke ervaring. Net voor mijn dochtertje een mooie lichtblauwe princessenjurk gekocht. Ze is er heel blij mee.
Had 31 juli ballonnen gekocht.. cijfer was al naar een uur al plat ... was heel sneu voor de jarige.. geen foto's kunnen maken ..
Echt supergave winkel. Echt heel veel keuze in carnavalskleding en alles wat daarbij hoort, heliumballonnen, en feestartikelen.
Tempo waarin je wordt geholpen kan wat omhoog, 3 verkoopsters met één klant bezigg helpt er niet bij, maar voor rest een leuke winkel.
Als je een feestje houd is dit de winkel om het aan te kleden. Ook leuke verkleed kostuums.
60 grote ballonnen nodig voor een event. Alle moeite gedaan om ons te voorzien van de juiste spullen, inclusief testballonnen. Dikke pluim voor de service.
Leuke hulp en enthousiasme van de verkoopsters was ichtbaar en vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid