facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 'T Smelnehûs

'T Smelnehûs
"Lieve gasten en vrienden van 't SmelnehûsNa 25 jaar de gezelligste huiskamer van Drachten te zijn geweest, hebben wij met pijn in ons hart besloten om te stoppen.Vanaf vandaag 8/7/20 zijn wij dan ook definitief gesloten. Wij vinden het een ontzettende moeilijke keuze maar zien nu kans om voor ons en onze medewerkers een passende sluiting te bieden. We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor alle jaren en het gestelde vertrouwen in ons en onze medewerkers.Voor vragen over uw gemaakte reserveringen, cadeaubonnen kunt u een mail sturen naar [email protected] het voormalig gemeentehuis van Smallingerland met zijn statige ramen, hoge plafonds en architectonische gevel huisvest ons Grand Café-restaurant."
Adres: Moleneind NZ 14 , Drachten 9203 ZP, NL
Telefoonnummer: 0512 542 208
Stad: Drachten
Route: Moleneind NZ 14
Postcode: 9203 ZP


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-00:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: smelnehus openingstijden, twee heeren drachten, smelnehus lunchkaart, restaurant drachten, smelnehus parkeren, high tea drachten, smelnehus high tea, grandcafé restaurant t smelnehûs
Recensies
Gisteravond hebben mijn man en ik heerlijk gegeten bij het Smelnehus. We hadden als voorgerecht én hoofdgerecht gekozen voor De Proeverij. Dat is echt een aanrader! Het personeel was vriendelijk en beleefd. Eigenlijk niks op aan te merken. Al met al een gezellige avond dus!
Heerlijk gegeten, ook glutenvrij.. Gastheren dachten erg leuk mee.. Zeker voor herhaling vatbaar..
Vriendelijke en behulpzame bediening. Alledrie heerlijk gegeten! Aanrader, ook voor onze B&B gasten.Koffie smaakte prima.
Gastvrij personeel en bijzondere keuze in lekkere bieren
prima plekje even hoofd de winkelstraat maar toch dichtbij. mix tussen oud en nieuwe stijl
Goede lunch. Vriendelijk personeel. Verse sap, verse muntthee. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Niet meer zo goed als vroeger. Personeel lijkt er niet zo veel zin meer in te hebben. Wij kwamen een tijd geleden 3 uur voor sluitingstijd binnen. Nadat we hadden besteld ging het licht in een deel van het restaurant al uit en de stoelen kwamen op tafel te staan.. Toen was het kennelijk tijd om met zijn allen achter de bar te gaan staan om ons weg te kijken. We hebben toen geen gerecht meer besteld en hebben afgerekend. Tijdens het afrekenen heb ik aangegeven dat ik de gang van zaken niet echt klantvriendelijk vondt, maar dat werd niet begrepen.
Uitstekende lunch hier genoten. De saté was formidabel en was bijzonder mals. De bijgeleverde garnituur was super lekker. De frites hadden wat mij betreft een tikkie langer in de frituur mogen zitten, maar de smaak was goed. De uiterst vriendelijke bediening merkte dat ik geinteresseerd was in de smaak van een speciaal biertje van de tap tijdens het afrekenen. In een glas werd een beetje getapt en de proeverij kon beginnen, en dat voor nop. Wat een attente service.
Heerlijke high tea gehad, goede en vriendelijke bediening. Ze hielden fantastisch rekening met koemelk en gist allergie, knap om dan toch nog super lekkere dingen op tafel zetten. Geweldig! Complimenten voor de kok!
Goede en aardige bediening. Ook prima service, voor buitenlandse gast werd direct een Engelstalige menukaart gehaald. Ruime keus alcoholvrij bier. Diner menu niet heel uitgebreid maar keus genoeg. Zeer ruime porties vlees. De koekjes en bonbons bij de koffie maken het af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid