facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Schoutenhuis, Texel

Adres: Groeneplaats 14, 1791CC Den Burg
Telefoonnummer: +31222312041
Stad: Den Burg
Route: Groeneplaats 14
Postcode: 1791CC



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Den Burg Texel, Visrestaurant Den Burg, Hotels Den Burg Texel, Vegetarisch restaurant Den Burg Texel, Den burgh Texel, Eten bestellen Den Burg Texel, Lunch Den Burg, Hotel Den Burg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Freya Freya 52 meter Kleine maar intieme bistro. Heerlijk eten en lekkere wijn. De gastvrouw was vriendeli...
Recensies
We hebben ons laten verrassen met het gerechtjes menu. Verrassende combinaties allen even lekker. En prima gastheer die zorgt voor een heerlijk avondje uit.
Geweldig restaurant, heerlijk lokaal eten, erg uitgebreid, vriendelijk personeel, mooi interieur en dit alles voor redelijke prijzen.
Verrukkelijk gerechtjes menu..likkebarend lekker..een aanrader..wel op tijd reserveren
We hebben een heerlijke avond gehad hier. We hadden het "Gerechies van de Schout" menu en dat was geweldig, wat een smaak en opmaak! Het restaurant is ook erg sfeervol. De heer die ons bediende was de kroon op het Schoutenhuys, wat een verschil naar je gasten maakt de juiste persoon in de bediening in je restaurant. Oprecht vriendelijk en enthousiast, complimenten!
Volle 5 sterren.. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.. Zalig het "gerechies" gegeten. Heerlijk laten verrassen met gerechten waarin vooral lokale ingrediënten zijn verwerkt. Van lokale gin tot kazen en hammetjes, lamsoren en asperges zeer subliem verwerkt in 5 gangen. Ook de wijn is goed gekozen, zelfs de huiswijnen zijn goed. De prijs is verrassend en zeker niet te duur voor wat je krijg.. Wij vonden het zelfs in verhouding te goedkoop.. Personeel is kundig en vriendelijk en ambiance, ruimte, muziek en achtergrond lawaai zijn goed. Absoluut een aanrader. Let op: voor dit menu moet je wel reserveren en duidelijk aangeven dat je dit wil. Het hotel heeft hiervoor een apart gedeelte in het restaurant en plaatsen zijn beperkt.
Vanavond heerlijk gegeten bij het Schoutenhuys! Eerlijk: Dirk Breedveld maakt het verschil, wat een schat aan kennis en wat een fijne gastheer. De kok deed het ook geweldig, want heerlijke ‘gerechies’, maar Dirk had mooie wijnen en bieren als aanvulling. Wat fijn om als vinoloog een begeesterde professional aan te treffen, super leuk. Samen met mijn moeder genoten van een mooie avond, ik kom zeker terug. Dank je wel Dirk!
Super fijne en uiterst professionele bediening, de gerechies zijn meer dan voortreffelijk en de zorgvuldig geselecteerde wijnen een feestje op zich. We wilden graag een gezellige en goed verzorgde avond met onze Franse vrienden, het Schoutenhuys maakte dit helemaal mogelijk! Zelfs de stoelen zaten na 3 uur tafelen nog steeds lekker Voor ons niet de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dus, tot snel!!
Bij Dirk is het altijd lekker en vaak verrassend. Kok Soufiane weet de Marokkaanse recepten van zijn moeder tot ware smaakexplosies te toveren. Kortom, deze hele maand is het daar nog uitbundig lekker “gerechies” eten.
Wat een geweldige ambiance, verrukkelijke gerechtjes en een leuk concept. In vier of vijf gangen word je constant verrast met wat je voorgeschoteld krijgt. De medewerkers van die dag kiezen een aantal gerechtjes die de gasten te proeven krijgen. Uiteraard kan je van tevoren aangeven wat je niet zo graag lust zodat ze daar rekening mee houden. Zeer verfijnde en mooie gerechtjes, bereid met lokale ingrediënten en een enorm leuke bediening die je maar al te graag vertelt over het eten. Alles is absoluut smetteloos en er wordt duidelijk veel aandacht besteed aan de details en gastvrijheid. Niets is te veel. Een zeer grote aanrader!
Afgelopen weekend tijdens de Amusetour deze zaak weer eens bezocht. En dat was echt een aangenaam bezoek. De zaak is recent opnieuw ingericht en het is prachtig geworden. Qua amuse had ik hoge verwachtingen, want de befaamde Gerechies die je hier kunt eten leggen de lat hoog. Ik ben zeker niet teleurgesteld. Het was heerlijk. De bediening en de kok gaven uitleg van wat we aten, de wijn die bij de amuse werd geserveerd sloot naadloos aan op het gerecht. Ik had dit gehoopt, stiekem verwacht, maar als het dan allemaal klopt ben je gewoon blij. Het Schoutenhuys is echt een aanrader als je lekker wilt eten in Den Burg. Kies voor het concept 'Gerechies' en je krijgt 14 heerlijke kleine gangen waar je van gaat watertanden. Eet smakelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid