facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Ruiterparadijs

't Ruiterparadijs
Adres: Goorsestraat 22b, 7496 AD Hengevelde, Nederland
Telefoonnummer: 0547 333 113
Staat: Overijssel
District: Hof van Twente
Stad: Hengevelde
Route: Goorsestraat
Huisnummer: 22b
Postcode: 7496 AD


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:00–18:30
donderdag: Gesloten
vrijdag: 09:00–18:30
zaterdag: 09:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Ben ook bij ruiterparadijs geweest wat een leuke winkel voor je paard of pony en voor je zelfnVeel keuze uit wedstrijd kleding en gewone rijkleding voor groot en kleinnBen super geholpen door de eigenaressennEn ook nog een mooie westernpad gekochtnnTot de volgende keernnGr sharon
Leuke winkel. Goed geholpen en geslaagd voor rijlaarzen en een bodyprotector. Omdat we twijfelden over de maat, werd door de eigenaresse gebeld met de leverancier, die via beeldbellen advies gaf.
Fijne service. Veel keuze uit merken en producten. Eigenaresse is meedenkend en oplossingsgericht als het product wat je zoekt er niet is. De wensen van de klant staan voorop en zijn belangrijker dan verkopen.
Recent geweest voor rijjasje. Erg weinig keuze en geen kwaliteit, ook aandacht en hulp van verkoper ver te zoeken. Druk met andere zaken . Voor kleine dingen prima maar niet voor kwaliteits aankopen.
Vandaag de halsters en halstertouwen binnen gekregen. Wat een goede service ze kwam ze brengen en passen. De keuze was groot. Zeker voor herhaling vatbaar om daar naar toe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid