facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ’t Pompenhüske Schutterspark

’t Pompenhüske  Schutterspark

Info

de expositie bestaat uit een tentoonstelling van ;vogels -zoogdieren-zoetwatervissen -kleine collectie vlinders kevers paddestoelen vergroeiing aan bomen .

Geschiedenis

de expositie bestaat uit een tentoonstelling van ;vogels -zoogdieren-zoetwatervissen -kleine collectie vlinders kevers paddestoelen vergroeiing aan bomen .openingstijden bij mooi weer elke zondag van half 2 tot half 5. tijdens de zomervakantie ook de woensdag geopend. of op afspraak voor groepen bv scholen verenigingen bejaarden gehandicaptenorganisaties enz buiten de openingstijden onze expositie te bezichtigen.

Adres:
Telefoonnummer: 0455254342
Stad: Brunssum



op zoek naar gerelateerd: Schutterspark activiteiten, Schutterspark honden, Pompgebouw Brunssum, Schutterspark facebook, Treintje Schutterspark, IJshut Brunssum, Parelpad Brunssum, Keverdag Brunssum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gasthuis Brunssum Gasthuis Brunssum 1 km Gasthuis Brunssum 1781 Rijksmonument
Recensies
Top locatie om een heel lekker bockbiertje te drinken tijdens ons bockweekendje op de fiets, mocht je hier een feest willen organiseren ga ook eens kijken hoe mooi de binnenkant van deze locatie er uit ziet, prachtige ruimte.
Heerlijk voor een dagje uit met of zonder kinderen. Heel veel te beleven en verrassend goedkoop.
Leuke bosrijke park, speeltuin, kinderboerderij, minihaven, ideale wandellocatie genoeg recreatie voor jong en oud. Van een ijsje tot een pilsje. Teveel om op te noemen. Yust go and see for yourself.
Schuttershuiske heeft leuk terras en zijn aan het renoveren..., redelijk prijsniveau....., uitgebreid wandel e. o. fiets gebied..... recreatie bootjes op de grote vijver voor kinderen ook voor volwassenen als begeleiding.... in de lente /zomermaanden......., Stoomtreintjes... op de zondagen..... een aanrader.... is het Schutterspark.
Het is een geweldige plaats om te vertoeven of het nu is om honden uit te laten of gewoon te wandelen. Opmerkelijk is dat er ondanks het intensieve gebruik en een gebrek aan afvalbakken in dit park, weinig zwerfvuil te zien is. Dit is een compliment aan alle gebruikers. Wat ik jammer vindt is dat er langs de wandelroutes, voor ouderen weinig zitgelegenheid is.
25jr Citroën ontmoetingsdag bere gezellig Picknickgebied: Heerlijk ijs tekoop
De beperkingen die de huidige lockdown met zich meebrengt, lijkt het park geen goed te doen: alle activiteiten zijn gesloten, dus ook de bootjes. Persoonlijk vond ik het nogal een saai park, maar denk dat het vooral komt doordat alles dicht is. Wat wel fijn is, je kunt hier gewoon gratis parkeren.
Heerlijk gewandeld, veel te zien, in de zomer veel te doen, goeie gratis camperplek, met fijne Brasserie op huppelafstand, zo heerlijk schnitzel gelunched. Top plaats. geen voorzieningen voor de camper je mag er 72 uur staan.
Dit is en blijft leuk. Toen ik een klein kind was kwam ik al hier en nu ook nog. De speeltuin is kompleet vernieuwd. Je kan bootjes varen met de kleintjes. Er is een dieren gedeelte, waar je ook geitjes mag aaien. Een groot restaurant die heel goed bezocht is. Er is voor de kleintjes ook een treintje die door het park rijdt. Ook is er een hele mooie klimbos met 4 of 5 verschillende banen van gemakkelijk tot moeilijk. En je kan ook gewoon door heel schutterspark een mooie wandeling doen. Met of zonder rolstoel, rollator of scootmobiel. Dus voor jong en oud leuk.
Een leuk park om een keer doorheen te lopen. Dieren worden goed verzorgd en personeel is vriendelijk. Entreeprijs is laag. Verder is er in de omgeving ook van alles te doen. Wandelen of met een elektrisch bootje varen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid