facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Pandje Naaimachines

T Pandje Naaimachines

Info

't Pandje Naaimachines biedt alles op het gebied van handwerken en zelfmaakmode. We verkopen, repareren en onderhouden naai-, borduur- en lockmachines

Geschiedenis

Voor reparaties & onderhoud aan uw computergestuurde naaimachine, borduurmachine, lockmachine of industriemachine kunt u bij ons terecht.

Bekijk op onze website (een deel van) ons assortiment aan naaimachines, breimateriaal, fournituren, stoffen en andere materialen voor handwerken en zelfmaakmode.

In onze winkel in Lelystad kunt u terecht voor nog veel meer. Met ons brede assortiment willen wij u inspireren en bovendien staat ons personeel klaar om u vakkundig te adviseren.



"Verkoop naaimachines, borduurmachines, lockmachines, fournituren, borduurgaren, borduurpakketten, quiltstoffen en quiltmaterialen, overige stoffen, breigarens van Durable, Schachenmayr/ Scheepjes/ Stylecraft/ Phildar/Jalekro. Ook reparatie en onderhoud van uw naaimachine, borduurmachine, lockmachine en coverlock. Al ruim 38 jaar uw vakspecialist."
Adres: Snijdersstraat 9, 8223 AA Lelystad
Telefoonnummer: 0320222747
Stad: Lelystad
Route: Snijdersstraat 9
Postcode: 8223 AA



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands naaimachine husqvarna, Tweedehands naaimachine winkel, Janome naaimachine aanbieding, Janome naaimachine tweedehands, Naaimachine reparatie Emmeloord, Fournituren Lelystad, Naaimachine reparatie Enkhuizen, 2e hands naaimachine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koala-tea time Koala-tea time 197 meter Koala-tea time gevestigd in Lelystad, waar je teken materiaal kunt kopen en worksho...
Stempelplezier Stempelplezier 2 km Voor creatieve en gezellige workshops in Lelystad. Tevens het adres voor hobbymateria...
Iets anders geven - creatief handwerk & meer - Manufaktur Iets anders geven - creatief handwerk & meer... 2 km Naast handgemaakte en van hand geschilderde decoratie/sieraden van beton vindt u ook ...
Hobbyatelier Studio Creativo Hobbyatelier Studio Creativo 3 km Te koop nieuwe hobbymaterialen tegen zeer lage prijzen. Het atelier is geopend als w...
Woll Web GmbH Woll Web GmbH 4 km Dè Breishop van Europa www.wollweb.ch www.sabbies-breishop.nl
Recensies
Zes sterren voor ''t Pandje. Dit is wat je noemt 'een soeciaalzaak'. Mooi assortiment, zeer deskundig en fijn, persoonlijk contact. Aanrader!
Erg fijne zaak, geven voorlichting en uitleg. Volgende week gaat mijn vrouw er weer naartoe om apparaten uit te proberen voordat ze iets koopt. Wij rijden speciaal naar deze zaak dat is de moeite meer dan waard.
Fijne winkel. Prima service. Heb 16 september 2022 een naaimachine aangeschaft. Eigenlijk vanaf het begin vond ik het geen fijne machine. Problemen met draadspanning en persvoetdruk. Paar lesjes gehad maar pakte de machine zelden. Mijn oude machine was een Husqvarna Viking. Gisteren mocht ik de Janome DC360 terugbrengen en heb weer een Husqvarna. Een hele tevreden klant.
Zeer slecht geholpen Zeer slechte uitleg Winkel ruikt naar drank. Kom er nooit meer!
Een fijne goed gesorteerde winkel met vriendelijk, behulpzaam personeel en ook na jaren een goede service hoog in het vaandel dragen Dat alles maakt t' pandje een fijne winkel die ik altijd enthousiast aanbeveel .
Supergoed advies gekregen en een heel fijne naaimachine gekocht waar ik mijn PlaceCats prachtig mee kan afwerken! Ook les op de machine gehad en echt veel aan gehad.
Hier is de insteek NIET zoveel mogelijk aan je te verdienen, maar je zo goed mogelijk te helpen. Heel blij mee! Bij de aankoop van mijn naaimachine kreeg ik een zeer zeer uitgebreide demonstratie van alle mogelijkheden. Dat was al geweldig, maar toen ik de naaimachine een paar weken had werd ik ook nog eens uitgenodigd voor een aanvullende les op mijn machine. Ze hadden deze les kunnen gebruiken om mij allerlei accessoires aan te raden, maar dat deden ze totaal niet. Het ging puur om het overbrengen van kennis, het geven van tips en het beantwoorden van mijn vragen. Perfect.
De artikelen zijn behoorlijk aan de prijs. Neem een goed gevulde beurs mee. De eigenaar van de zaak maakte een nogal onsympathieke opmerking over de markt. Volgens Mijnheer koop je daar alleen maar rotzooi. Tegen een andere klant die op de markt garen had gekocht. Niet oké zo'n uitspraak.
In eerste instantie goede indruk bij koop naaimachine. Helaas enkele kleine klachten. Daarbij zeer slecht geholpen door de eigenaar. Kwaliteit Hema-garen werd afgekraakt. De automatische spoelstop volgens handleiding zou niet 'automatisch' stoppen. Klachten wilde meneer niet aanhoren en maakte direct de opmerking: "ik betaal u het aankoopbedrag wel terug". Retour-pinnen kende hij niet. Kennelijk is meneer bang voor kritische klanten die netjes vragen komen stellen. Jammer, want er zijn niet veel naaimachine-winkels meer.
Heel blij met mijn nieuwe naaimachine! Ze gaven goed advies en namen de tijd om mij alles uit te leggen. Ze hebben er duidelijk erg veel verstand van. Prachtige tweedehands naaimachine gescoord. Grote, overzichtelijke winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid