facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Oude Wandelpark

't Oude Wandelpark

Info

Gemoedelijke bourgondische taveerne, om lekker te ontspannen en een mooie wandeling te maken.



"Restaurant ,bar, zaal, lounge, speeltuin.Voor ieder wat wils met een hele uitgebreide keuken en zeker laagdrempelig eenieders respecterend etablissement omringd door een bosrijke omgeving. Dicht bij de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Amsterdam, Antwerpen en Düsseldorf"
Adres: Eindhovenseweg 264 , Valkenswaard 5553 AA, NL
Telefoonnummer: 040 204 0551
ln.kraplednaweduoteh@ofni
Stad: Valkenswaard
Route: Eindhovenseweg 264
Postcode: 5553 AA


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-23:00
Zondag: 10:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: t oude wandelpark 5553 aa valkenswaard, lunchen valkenswaard, taveerne t oude wandelpark, philips de jongh wandelpark valkenswaard, eindhovenseweg 264 valkenswaard, markt 14 valkenswaard, restaurant valkenswaard, restaurant met speeltuin valkenswaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Hebben hier echt heerlijk gegeten, personeel is echt super vriendelijk. 1 ster minder gegeven omdat we wel echt lang op het eten hebben moeten wachten en er buiten iets van een feest werd voorbereid waardoor er constant een harde bass te horen was van de muziek buiten. Zonder die 2 dingen was het zeker 5 sterren geweest! We komen zeker snel een x terug.
Altijd lekker eten en vriendelijk personeel. Wij nemen vaak de nacho s en de pita pepersteakEten: 5/5
Met een klein clubje de tent op het terras gehuurd om wat lekkere sigaren te roken. Dit werd een complete goede ervaring gemaakt door de lekkere BBQ, het over de top dessert en de erg vriendelijke top bediening! Hopelijk tot gauw..
Gezellige ongedwongen sfeer! De bediening was oprecht hartelijk dat kom je ook niet overal meer tegen helaas, de kaart uitgebreid en het eten lekker met hier en daar een aandachtspuntje. De prijzen zijn ook erg prima. Met m'n kinderen voel ik me er welkom, ze kunnen ook buiten spelen, maar ik zou aanraden om eens te investeren in het moderniseren van de speeltuin. Kindvriendelijkheid: Met m'n kinderen voel ik me er welkom, ze kunnen ook buiten spelen, maar ik zou aanraden om eens te investeren in het moderniseren van de speeltuin.
Heerlijk gegeten alleen jammer dat het wat langer duurde en ff niet aan onze tafel waren geweest verder hele vlotte en spontane bediening daarom ook een fijne avond nog gehadEten: 4/5
Het was helaas tegengevallen, we gingen geïrriteerd en teleurgesteld weg. Want we hebben te lang moeten wachten op eten. De eigenaar heeft wel zijn excuses aangeboden door een gratis rondje te geven. Dat vonden we attent. Ik had een mediterranees vispotje besteld, maar het was meer Thais naar mijn mening: limoen en rode pepertjes zaten erin. Ik vond het te pittig, terwijl het zacht zou moeten zijn volgens de menukaart. Onze tafelgenote vond haar vis wat te droog. En frieten was veel te laat gebracht vergeten. Onze tafelgenote had haar vis al vrijwel op. Toen we klaar waren, vroegen we om de rekening. We moesten alweer erg lang wachten vergeten. Dus we waren wat geïrriteerd en teleurgesteld. Jammer!
Je kunt voor alleen een drankje gaan na een boswandeling maar het is echt een aanrader om een hapje te gaan eten. Genoeg keus, vriendelijk personeel maar het eten is toch echt waar we voor komen. Mijn vriend kan inmiddels niet meer zonder de truffelsaus die ik natuurlijk voor mezelf had besteld en hij inpikte en ik niet meer zonder de steaks en het soepje vooraf. Eten op hoog niveau in een mooie ambiance... We komen snel weer!
Even een drankje en een stukje gebak dachten we onderweg naar huis. We bestellen een drankje, vraag naar het gebak en krijgen de kaart. Daarna komt er niemand terug om de bestelling op te nemen. Uiteindelijk besluit je maar te vertrekken want het is duidelijk dat ze vooral bezig zijn met een feest wat gaande is. Als men dan ziet dat je vertrekt staat er opeens iemand. Geef netjes aan dat we net gaan, want dat het te lang duurde. Krijg je een lelijke blik en flinke snauw: "Nou, sorry hoor!" In plaats van dat men oprecht even excuses aanbiedt. Bij het afrekenen bij de bar wordt mij gevraagd: "Even een tussenstop gemaakt?" Ik geef aan: "Ja, we hadden wat willen nemen, maar we werden niet geholpen dus het is wel een korte stop geworden." Reactie terwijl ik pin: "Jammer" om daarna verder te gaan met de volgende klant. Eerder hier al ooit tot in den treure gewacht op broodjes. Voor mij niet meer in ieder geval. Voordeel is dat de hond mee mag maar personeel zegt ook niets ervan wanneer iemand de hond met de voorpoten op tafel heeft staan. Lekker hygiënisch.
Ik kan echt heel kort zijn : slechte pizza, te lang met lege glazen en lege borden gezeten, personeel ziet je niet. Niet waar voor je geld. Nee geen tweede keer meer.Eten: 1/5
Gezellig restaurant, voldoende parkeerplek voor de deur en hele aardige bediening. Er is een speeltuin, waardoor je als ouder even lekker rustig kan zitten. Het eten is goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid