facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Olde Gre-j Piet Gal.

T Olde Gre-j Piet Gal.

Info

Verkoop van tweedehands spullen maar
we halen ook alle bruikbare spullen op, bv: zolder leeg ruimen, garage leeg halen
incl vloerbedekking en dergelijke.

Adres: Endepoelstraat 20f, 6942GL Didam
Telefoonnummer: 0633846021
Stad: Didam
Route: Endepoelstraat 20f
Postcode: 6942GL



op zoek naar gerelateerd: marktplaats 't olde gre-j, kringloop noppes didam, kringloop didam openingstijden, kringloop zevenaar, adres kringloop didam, kringloop herwen, didam kringloop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 964 meter Vriendelijk personeel en niet te druk
B.A.S B.A.S 1 km B.A.S, een onderneming die gespecialiseerd is in het inkoop en verkoop van vooral twe...
Recensies
Als je het hebt over één grote chaos, spullen die overal liggen opgepropt. En dan hebben we het nog niet over de prijzen.... Schandalig hoe hoog deze zijn en geen idee waarop ze zijn gebasseerd? Kleedjes voor €27, glazen voor €4.50. Een schelpje voor €7.50. Je kan dan beter gewoon naar de winkels gaan voor nieuwe spullen. Ik heb nog nooit zo'n dure kringloop gezien en zal ook zeker niet meer terugkomen. Als de spullen véél lager geprijsd zouden zijn, zou het ook een stuk overzichtelijker worden wat er nou staat en veel aantrekkelijker om er te komen . De schappen staan zo vol dat deze gewoon krom staan en is het wachten tot alles naar beneden komt.
Veel oud spul maar onwerkelijke hoge prijzen. Men heeft totaal geen idee van waarde van spullen. Bijvoorbeeld wat oude schelpjes vroeg meneer 1,50 perstuk. Net zo als plastic troep wat net zoveel koste als een bronze beeldje. Bizar.
Vandaag gordijnen gekocht voor een mooie prijs. Piet was vriendelijk en de deal via Marktplaats verliep ongecompliceerd. Al met al een prima ervaring en zou er zo weer iets kopen.
Piet of Tamara ? Ik weet niet precies met wie ik te maken heb. ik zie gelukkig aan de reviews dat ik niet de enige ontevreden klant ben. Nu begrijp ik ook dát jullie/jij een kringloopwinkel zijn/bent. Geen aanrader, zo onvriendelijk behandeld, ik ben er misselijk van.
Veel te duur voor een kringloop. Als je wat van de bovenste plank wilt pakken moet je uitkijken dat de hele kast niet gelijk mee komt.
Lekker vol, echt schatzoeken. Wel hoge prijzen. Het is alleen op zaterdag standaard open, andere dagen als het 'open' lampje brandt.
Leuk kringloop zaakje om in rond te snuffelen. De prijzen zijn eveneens van vroeger.
Leuke winkel veel keus leuke prijzen
Veel spullen en lekker zoeken tussen de rekken.
Opruimen zou mooi zijn! Stone heater gekocht om hot stone massages te geven. Thuis gekomen, stenen erin, water erin, maar begint enorm te stinken. Weg geld, kom hier nooit meer terug!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar T Olde Gre-j Piet Gal. met het openbaar vervoer


Didam 490 meter
Stoptrein

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid