facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Lekkerste Vèske van Limburg

't Lekkerste Vèske van Limburg
"In het oude pand van drogisterij Evers aan het stationsplein 16 in Roermond genezen wij sinds 2007 dagelijks onze gasten van hun onstilbare trek in onze Jill’s ribs™, grainfed Black Angus steaks, broodje kip salsa en nog veel meer.Kom langs voor een goed glas wijn, cocktail, snelle lunch of een uitgebreid diner;Alles met liefde bereid en geserveerd met een glimlach!Volg ook onze socials voor meer informatie over evenementen, quiznights en specials!"
Adres: Markt 23 , Roermond 6041 EM, NL
Telefoonnummer: 0475 334 522
Stad: Roermond
Route: Markt 23
Postcode: 6041 EM


Openingstijden

Woensdag: 12:00-21:00
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 12:00-21:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: markt 23 roermond, visrestaurant roermond, visrestaurant limburg
Recensies
Altijd even lekker en vriendelijk personeel. Genoeg plekken zowel binnen als buiten. Prijs kwaliteit verhouding is goed. De steak is een absolute aanrader, precies goed gebakken, goede pepersaus erbij en mooi opgediend, zeker een aanrader!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten! Carpacio was verrukkelijk! Toast was rijk belegt. Smaken goed in balans.Eten: 5/5
18:40: Ontiegelijk traag voer. Ben benieuwd hoe de ribs smaken na een dikke 1.5 uur wachten. 20:15 het eten wordt geserveerd, belooft veel goeds. 20:30 de ribs waren zeer mals, botjes komen er ontzettend goed uit. Wel wordt het maar met 1 sausje geserveerd wat de rib al snel wat eentonig maakt. Meer sausjes zou het spannender maken. De marinade van de rib is wat karakterloos.
Heerlijk eten en vriendelijke bediening! Aanrader voor goed en eerlijlk etentje, niet sjiek maar sfeervol.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten en goede snelle bediening. Wel jammer dat de porties sausjes zo minimaal zijn, in Bourgondisch Limburg verwacht je toch wel net dat beetje extra! Ook: steak op een warm bord gaart door terwijl je dat eigenlijk niet wil, pasta scampi op een koud bord koelt erg snel af! Beter andersom….
Bij de start van een fietsroute hier eerst koffie gedronken, op het terras, in het heerlijke najaarszonneke van 12.11.Service: 4/5
Een gezellig en verwarmd terras, konden er zonder jas aan zitten. De bediening is vriendelijk, hier en daar wat traag, maar het was dan ook best druk. Wees niet bang om je vinger op te steken en ze komen je gewoon helpen. Al het vlees was heerlijk mals! Echt een aanrader. De friet was voor mij wat klein, veel schilfertjes, maar de ander had dat niet, dus het gebeurt niet altijd. Goede koffie en een eerlijke prijs!
Ook na tig keer er te hebben gegeten gaat het bij Jill nooit vervelen. Het eten is er altijd lekker, helemaal als je naar de prijs krijgt. Voor dit geld krijg je in Roermond geen beter eten. Daarbij is het personeel vriendelijk en het aanbod aan dranken en bieren dik in orde.
Heerlijk gegeten en gedronken. Vriendelijk en fijn personeelEten: 5/5
Heerlijk eten! Ik kreeg het niet op en heb de rest mogen meenemenEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid