facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Lagerhuis

"Gezellig culinair eten in Wolvega, bijzondere gerechten in een nieuw jasje en shared dining. Tapas proeverijen"
Adres: Heerenveenseweg 5 , Wolvega 8471 BA, NL
Telefoonnummer: 0561 616 362
Stad: Wolvega
Route: Heerenveenseweg 5
Postcode: 8471 BA



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Wolvega, Nieuw restaurant Wolvega, Italiaans restaurant Wolvega, Steakhouse Wolvega, Grieks restaurant Wolvega, 't stadhuys wolvega, Ben Lagerhuis menu, Lunch Wolvega
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soy Beso Soy Beso 148 meter Genoten van een heerlijke High Tea in de winkel. Was goed verzorgd en net even anders...
Recensies
Zit je in Wolvega met je vrienden, moet er nog gegeten worden. Kom je bij toevallig bij Ben en zijn mensen terecht. Wat een feest! Het enthousiasme van de medewerkers is aanstekelijk. De gerechten uit het verrassingsmenu heerlijk. De bijpassende wijnen en bieren supergoed. Als je hier geen leuke avond hebt, dan weet ik het niet meer!
Met kerst daar gegeten. Zeer vriendelijke bediening mooie toelichting/uitleg op de gerechten. Live muziek zanger kon goed zingen en was prettig om naar te luisteren had iets zachter gekund qua volume. Super heerlijke amuse, daarna wederom een heerlijk voorgerecht en tussengerecht. Helaas het hoofdgerecht de angus steak was niet wat wij ervan verwachten te pezig en taaii en ook te raw naar onze zin. De bijgerechten vonden wij karig qua variatie nml. 1x patatjes 1x gebakken aardappeltjes 1x gebakken rijst en 1x geraspte worteltjes met lekkere smaak. Verder geen groente of salade dat vonden wij jammer. Daarna een overheerlijk nagerecht!! Wij dachten dat we in het mooie gebouw aten echter wij zaten in het grand café gebouw. Hele gemoedelijke sfeer en nogmaals zeer vriendelijk personeel.
Een fantastische sfeervolle eetgelegenheid met heerlijke gerechten, niet super groot maar gezellig, de uitbater ook zeer toegankelijk en vriendelijk als het overige personeel, zijn ook in voor humor... wat nodig is in deze tijd. Parkeren: Vlakbij is een grote parkeerplaats gratis achter de Hema. Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoelen kunnen gemakkelijk binnen treden en er word ruimte gemaakt indien nodig.
Zeer teleurstellend, om 18.45 gereserveerd. Kwamen meteen vragen wat we wilden drinken en de menu kaart brengen. Maar na een uur kwamen ze nog niet om onze bestelling op te nemen. Toen we de shared dinning wilden bestellen werd er gezegd dat je die voor 19.00 uur moest bestellen. Hebben uiteindelijk gekozen voor het pinkstermenu. Namelijk, Carpaccio, varkenshaas, en verrassing dessert. Carpaccio was prima, Het hoofdgerecht, de varkenshaas, werdt geserveerd. Alleen het was geen varkenshaas maar een filetlapje. Dit door gegeven, maar Men bleef hoog bij laag beweren dat het varkenshaas was maar anders gesneden. Zo fout dit, het was overduidelijk een filetlapje, plat met een klein vetrandje. En weet je, dat geeft niet.Maar zeg van te voren dat de varkenshaas op is en serveer dit niet als varkenshaas in de hoop dat de gast het niet door heeft. Dit heeft ons gezellig etentje vergald.
Gezellig buiten op het plein gegeten, binnen zag het er ook gezellig uit. Prima eten. Goede gastvrouw.Eten: 5/5
Jammer dat ik de bijgestelde frietjes moest betalen, we waren met 4 personen en kregen 1 klein schaaltje frites, logisch dat dit te weinig wad. Ook de mayonaise stond op de rekening, voor een af te rekenen bedrag van boven de 200 euro vond ik dit tegenvallen. We kwamen juist voor een 2de keer omdat het zo goed bevallen was.
Beste mensen, mocht je twijfelen, is dit onnodig, sla dit restaurant maar over. Recent gegeten en de kwaliteit en service zijn dramatisch. Carpaccio is volgens kaart op zeer bijzondere wijze bereid, echter smaakloos, uit de vriezer. Hoofdgerechten weinig keuze en 10 uit een dozijn. Het aanbod bieren is marginaal en geadviseerde bieren op de menukaart zijn niet aanwezig. Blijkbaar gaat het Lagerhuis verder onder een nieuw concept, Ben`s bar en grill. Als je googled is dit niet duidelijk en kom je op de 'oude' website terecht. Bij het afrekenen gemeld dat het allemaal niet best was, als reactie kreeg ik dat ze het jammer vonden dat ik dat vond... Niet weer.
Jammer dat de lunchkaart zo beperkt is geworden. De salade met zalm is eruit gehaald en ook de boerenomelet is niet meer zoals vorig jaar. Beetje karig.
Vrije keuze tapas Menu aangekocht via tripper. Bij aankomst blijkt dat men dit niet meer aanbied. Erg jammer gezien hier al wel voor betaald was. Als alternatief de 10 gangen shared dining ontvangen. Eten was leuk gepresenteerd, maar qua bereiding niet om van de toren te blazen. ik zou achteraf voor de al a carte gegaan zijn.Eten: 4/5
Via tripper onbeperkt tapas geboekt. Daar aangekomen werd ons medegedeeld dat ze geen tapas meer serveren maar dat ze shared dining doen. De smaken van de gerechten waren prima maar het duurde allemaal wel erg lang en het was ook erg weinig wat je kreeg . Bij het afrekenen werd verteld dat ze al maanden geen tapas meer serveren en dat het op internet allemaal nog aangepast moest worden. Erg jammer als je denkt dat je tapas gaat eten maar dat dat niet meer mogelijk is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid