facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Knutselkamertje

't Knutselkamertje

Info

't Knutselkamertje:
Winkel met internetwinkel mogelijkheid

Langskomen buiten openingstijden? Geen probleem
evenals afhalen in Wervershoof!

Geschiedenis

Verkoop van verschillende hobbymaterialen.

Oa. voor het maken van kaarten, home decorations, hotfix, stempelmaterialen enz
Bijna alle materialen die gebruikt worden voor het maken van de voorbeeldkaarten kun u terugvinden in onze (internet)winkel

Regelmatig geven van workshops op creatief gebied,
Ook het verzorgen van (kinder)feestjes, familie / vrienden bijeenkomsten, of personeelsuitjes op creatief gebied.

Nu ook uitgerust met een kortingskaart spaar €10,00 door aankopen te doen in onze (internet) winkel



"Wij zijn ivm onze veiligheid alleen op afspraak open"

"Wij zijn ivm onze veiligheid alleen op afspraak open"
Adres: De Hout 59A, 1607 HB Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-527741
ln.ejtremaklestunk@ofni
Stad: Hem
Route: De Hout 59A
Postcode: 1607 HB



op zoek naar gerelateerd: silhouette cameo, vinyl folie kopen, cameo silhouette groothandel, plotterie, vinyl folie groothandel, silhouettematerialen, flex folie groothandel, silhouette cameo beurs
Recensies
Heel leuk en uitgebreid winkeltje, vriendelijk geholpen kortom een aanrader!!!
Super service, vriendelijke mensen met hart voor hun zaak én voor jou als klant. Nadat het postbezorgingsbedrijf verzaakt had mijn pakket heel én compleet bij mij te leveren , heeft 't knutselkamertje de kosten voor hun rekening genomen en stuurde een geheel nieuw pakket naar mij toe. Heel dankbaar voor dit gulle gebaar van deze kleine ondernemer!
Hele fijne winkel met een super vriendelijke vrouw. De winkel is alleen op afspraak open, maar dat is geen probleem, ieder moment kan er afgesproken worden, ook in de avond! Even bellen voor een afspraak! Groot assortiment aan flex/flock en vinyl, maar ook een hoop andere leuke alternatiefen om te combineren voor je plotter. De eigenaresse helpt graag met advies. Zeker een aanrader!
Deze web winkel is zo fijn ze hebben de beste service of ik nu een weer eenberichtje stuur of naar de winkel bel ze helpen je met zoveel lievde en doen het met zoveel plezier. Het is jammer maar misschien voor mijn bankrekening beter dat hun winkel voor mij wat ver weg zit. Ze hebben echt zoveel mooie spullen en of je nu voor het A merk wil gaan of een buget variant zoekt hun hebben het. En als het er niet is ook dan is het even vragen en ze gaan het voor je regelen. Ik ben al 2 jaar een hele tevreden klant en ben zo blij dat ik ook tussendoor nog met vragen bij hun mag aankloppen. Echt een aanrader voor al je plotter benodigdheden en zoveel meer. Gewoon weg een super leuke fijne webwinkel waarbij klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel staat.
Afgelopen week voor het eerst besteld bij 't Knutselkamertje. Dezelfde dag verzonden en de volgende dag ontvangen. Zeer tevreden, zeker als ik kijk naar het feit dat een andere webshop mij al 2 weken laat wachten op een bijna gelijke bestelling. Ik ga zeker vaker bestellen bij 't Knutselkamertje.
Ineens kreeg ik een leuke ingeving ons zoontje nemen morgen namelijk voor het eerst mee naar de bioscoop naar de pokémon fim hij mag zijn beste vriendinnetje meenemen. Denk zou leuk zijn als ze in stijl gaan. Maar schrik niet genoeg flex meer ik snel naar jullie site. En heel wat meters en kleurtjes besteld. Duimen dat ik het op tijd zal binnen krijgen. Maar zo snel gaf ik het niet verwacht. Vanmiddag werd het al bezorgd. Super snelle service dank je wel. Nu vanavond als hij in bed ligt de verassing maken. Ben zo benieuwd naar hun gezichten. Dames dank jullie wel voor jullie super service. Echt top.
Op 15 sept een bericht gestuurd of ze iets op voorraad hadden. Nu 1 nov en ik heb nog geen reactie mogen ontvangen. Er slecht. Ik weet waar ik mijn spullen NIET ga halen.
Afgelopen week ben ik bij 't knutselkamertje geweest. Ben goed geholpen en kreeg goede adviezen. Bijna alles was mogelijk en via mail gaf ze aan eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Ga nu lekker knutselen! Mocht u wat zoeken hier is veel kennis en iemand die behulpzaam mee wil denken.
Heerlijk snuffelen voor hobbyspullen en altijd vriendelijk. Geven advies als je er om vraagt. Wel ietsje duurder dan de gemiddelde webwinkel, maar daar krijg je veel voor terug.
Hele fijne winkel en super service! Ook de workshops die worden gegeven zijn echt een aanrader. De dames van deze winkel doen er alles aan om zo goed mogelijk te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid