facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Kalkoentje In Rhenen

't Kalkoentje In Rhenen

Info

Toplocatie aan de Neder-Rijn

Geschiedenis

‘t Kalkoentje

Restaurant 't Kalkoentje, waar het leven even heerlijk tot rust kan komen, maar ook dynamisch geïnspireerd kan raken. Alleen of samen met goede vrienden genieten van gastvrijheid die vanzelfsprekend zou moeten zijn. We ontvangen u en nemen u mee in onze culinaire beleving.

In de zomer buiten eten in onze tuin in de schaduw van oude noot- en fruitbomen. Tafels wit opgedekt in het gras en de Neder-Rijn die voor u langs stroomt richting de Randstad.
Als het donker wordt verlichten sterren, de maan en lantaarns de tuin en creëren een feeërieke atmosfeer.

Zijn de weergoden een beetje tegen ons, dan ontvangen wij u in onze lounge bij het knapperend haardvuur, waar wij samen met u overleggen over menu en wijn.
Het restaurant enkel verlicht door honderden kaarsen is onze huiskamer, waar wij er alles aan doen om u als gast telkens weer te verrassen met bijzondere gerechten.

Gastvrijheid, wijn–spijs combinaties en ambiance zijn onze gereedschappen waarmee wij u verblijf memorabel willen maken.

Tot spoedig ziens in ‘t Kalkoentje

Adres: Utrechtststraatweg 143, 3911 TS Rhenen
Telefoonnummer: +31317612344
Stad: Rhenen
Route: Utrechtststraatweg 143
Postcode: 3911 TS


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Recensie Kalkoentje Rhenen, Kalkoentje Rhenen take away, Utrechtsestraatweg 143 3911 ts rhenen, Lunch Rhenen, Restaurant Rhenen, Kalkoentje wijn, Sterren restaurant Rhenen, Kerstbrunch Rhenen
Recensies
Fantastisch gegeten, zeer interessant wijn- en thee arrangement! Aan de Nederrijn relaxte plek. Vriendelijk en kundige bediening. Tip: even de voorkant aan de weg opruimen is rommelig past niet bij de totale beleving.
In 1 woord super.. persoonlijke aandacht goede service maar vooral heerlijk eten. Uitgebalanceerde smaken, verassende combinaties en bijpassende wijnen.. komen zeker weer een keer terugEten: 5/5
Culinair hoogstaand, een echte aanrader. Kok komt aan tafel het menu uitleggen, top. Vlotte en professionele bediening.Eten: 5/5
Ben hier heeeeeeel lang geleden geweest, en aan het filmpje te zien is de huidige chef de chef die er destijds ook zat. Heb hier een geweldige ervaring gehad zo erg goed zelfs dat ik nu minstens 15 jaar later nog exact wist wat ik had gegeten etc. De amuse, en vooraf kikkerbillen. Erg prettige bediening en wij aten binnen. Werden ontvangen bij de haard met een klein hapje . Ik dacht zojuist laat ondanks dat het zolang geleden is toch een review achter omdat dit destijds niet echt een ding was . een review online achterlaten dit restaurant is echt een aanrader. Ik geloof dat destijds reserveren wel gewenst was en zomaar binnenlopen tot teleurstelling leid. Of dit nog zo is weet ik niet. Wij hadden een etentje met de familie met een kleine 10 personen .
Heerlijk gegeten, echt verrast van de smaken en hoe het eten opgediend werd. Top sfeer en hulde aan de kok.Eten: 5/5
Dit restaurant verkoopt foie gras, dat kan toch niet? Zulk heftig ernstig dierenleed op de menukaart. Een moreel kompas van likmevestje.
Vanaf het moment dat je buiten wordt opgewacht door de gastheer tot aan de kok die aan het eind van de avond nog even naar buiten rent om te helpen het verkeer te overzien… is alles tot in de puntjes perfect geregeld. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ongelooflijke gerechten die met passie worden uitgelegd aan tafel. De huiselijke sfeer en de passie voor het vak van gastvrijheid zijn hier voelbaar. Het is hier ultiem genieten!
2019/2022 2019 Heerlijk gegeten. Aardig en voorkomend geholpen. Enige aanmerking die ik heb, is dat de patrijs uit het menu, taai en droog was, vooral het pootje. Wellicht te veel vlieguren gehad. Toch 5 sterren omdat de rest van het menu erg lekker was en volgens ons met veel zorg en aandacht bereid. 2022 Wederom heerlijk gegeten, hoewel ook nu sommige delen van het gevogelte, dit keer fazant, droog waren. Waarom dan nu toch weer een aanvulling op vorige recensie maar niet minder sterren? Dat heeft voornamelijk te maken met de beleving, want men zorgt hier wel dat uit eten een beleving is. Echter de prijzen gieren de pan uit. E.e.a. heeft natuurlijk te maken met de gestegen energieprijzen, maar € 250 voor 2 personen, is een hoop geld voor een 6 gangenmenu met thee arrangement, een fles water en een aperitief. Maar goed, je gaat hier niet eten als je je dat niet kunt veroorloven, vandaar toch de 5 sterren maar gelaten Het thee-arrangement is trouwens een zeer goeie optie voor mensen die geen alcohol willen nuttigen. Mijn man nam dit enkele maanden geleden i.p.v. een wijn-arrangement, ik nam wel het wijn-arrangement. Wij vergeleken toen welke van deze 2 het best complimenteerde bij de verschillende gangen en namen bij elk gerecht een slokje van elkaars arrangement. Gek genoeg vonden we beiden dat het thee arrangement de winnaar was van ons kleine persoonlijke vergelijkings- onderzoek. Een verassende uitslag die we beiden niet verwacht hadden. Foto's hieronder zijn 3 gerechten uit het menu van oktober. Souffle, Rendang en Fazant
Puur genieten! Luxe, relaxen, verstand op 0 en in de watten gelegd worden... Eten is uitstekend!! Heerlijke smaakcombinaties, met veel zorg bereid..Een smaaksensatie! Door de gangen heen nog enkele tussendoortjes als verrassing. Zo ontzettend leuk! Service: Goede ontvangst bij het parkeerterrein, keurig meegelopen naar de tafel, leuke presentatie van de menukaart, ze houden de klant goed in de gaten bord, glas leeg e.d., Verder zijn ze betrokken en vinden ze het leuk om een praatje met de gast te maken indien gast hiervoor open staat en de eerste stap hierin neemt. Vooral de eigenaar Nico kan ontzettend leuk en met plezier over de gerechten van de menukaart vertellen. Bijna een spannend verhaal..... : Decor: Sfeervol, gezellig en warm. Mooi weer? In de tuin kunt u genieten en heeft u zicht over het water. Wijn: De desertwijn is niet te negeren! Echt een aanrader! Mijn aanrader! En tevens mijn lievelingsrestaurant. Zeker tot de volgende keer! Dank voor alle goede zorgen!!!
Ondanks het mooie uitzicht over het water, geen fijne avond gehad. Vegetarische menu was vrij fantasieloos. De bediening was in orde. Na afloop lang moeten wachten op de rekening. Geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel geld voor saai eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid