facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Kachelhuus van der Vlist

't Kachelhuus van der Vlist

Info

't Kachelhuus van der Vlist, verkoop en installatie van schouwen, gas- en houtkachels, schijnvuur.

Geschiedenis

We zijn al 40 jaar een begrip in Ede en omgeving, kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom!

Adres: Galvanistraat 20, 6716 AE Ede
Telefoonnummer: 0318 690089
Stad: Ede
Route: Galvanistraat 20
Postcode: 6716 AE



op zoek naar gerelateerd: Pelletkachel Ede, Kachelhuus Putten, Kachelspecialist Veenendaal, Engelenburg Ede, Houtkachel, Houtkachel Groothandel, Houtkachel Lunteren, Kachelhuis auto
Recensies
Jos kwam in onze woning beoordelen of het mogelijk was om een gaskachel te plaatsen. Op zijn advies kochten we een kachel die in een hoek geplaatst kon worden. Het plaatsen van de kachel gebeurde snel en vakkundig door een ervaren monteur. Wij zijn super tevreden!
De mensen van ‘t Kachelhuus zijn ontzettend aardig en ze leveren keurig werk. Een uur heen en een uur terugrijden naar Groesbeek voor een klein herstelwerkje deden ze met net zo veel plezier en zorg als het plaatsen van de kachel. Ik raad ‘t Kachelhuus van harte aan.
Onze openhaard uit de jaren60 werd door 't Kachelhuus Ede omgetoverd in een moderne 21e eeuwse haard. We zijn in de winkel uitstekend geadviseerd. De installatie werd met grote precisie gedaan. Wij zijn werkelijk blij met onze nieuwe haard.
Groot assortiment en prima service
Super netjes gewerkt!! Zelfs gestofzuigd, alles keurig afgedekt. Mooie kachel geplaatst. Goed aan de afspraken gehouden!
Fijne zaak. Goede en eerlijke advisering. Fantastische kachel en netjes geplaatst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid