facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Hooghe Water (officiele pagina)

't Hooghe Water (officiele pagina)

Info

bovenal restaurant, maar inmiddels ook voor bruiloften, borrels, feesten en alle andere leuke evenementen...

Geschiedenis

sfeervolle accommodatie langs de IJssel. 5 min. uit het centrum van Capelle. Uniek gelegen restaurant (maar ook evenementen- en partijenlocatie) met een goede keuken, prettige bediening, gratis parkeren, kinderspeelplaats ..... en invalidevoorzieningen.

Adres: Groenedijk 48, 2904 LB Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: +31104426305
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Groenedijk 48
Postcode: 2904 LB


Recensies
Heerlijk op terras genoten met uitzicht over de Hollandsche IJssel van een 13.00 uurtje met een fles Sauvignon Blanc erbij. De bediening was zeer attent en vriendelijk zij het iets te weinig horeca ervaring naar mijn mening wel een aantal tips mee gegeven maar dat is ze vergeven. We zullen er zeker nog eens terug komen.
Her was heerlijk eten, goed en vriendelijke bediening. Wij komen hier terug. Zeker weten.
Leuk restaurant het is oké daar met veel mogelijkheden en kan er zelfs een feestje geven met live band
Had er meer van verwacht; online menu was totaal anders dan op het terras veel eenvoudiger, hamburger, biefstuk met jus.... Het eten was ok maar niet meer dan dat en de koffie was slap. Personeel was wel vriendelijk, het is ook een best wel mooie plek maar voor ons niet voor herhaling vatbaar, jammer. Gelukkig was het gezelschap goed :
Locatie is zeer mooi. De bon voor een brunch stelt daar weinig voor. Als je een giftbon heb voor een brunch is dit geen aanrader. Allereerst is het geen brunch maar een 12 uurtje. Drankjes moeten betaald worden. en na 55 minuten krijg je een klein kopje soep. Daarna kregen gasten die een half uur later kwamen eerder hun bord met eten. Toen wij het bord kregen lag er het volgende op: goedkoop broodje kaas met 2 plakjes kaas zonder boter een boterham en 1 mini croissant en een mini koffie broodje met een klein hoopje sla. Met een klein kuipje jam en klein zakje hagelslag. Wij gaan regelmatig brunchen en als je bv bij van der Valk in Goes gaat brunchen betaal je 24,50 p.p. inclusief drank en top kwaliteit eten. Absoluut niet te vergelijken met dit. Ik denk dat ze het zeer lange wachten rekken om mensen gebruik te laten maken van de drank kaart. Gezellig en mooi uitzicht een 10 waarde voor je geld en kwaliteit een min 1. De cadeaukaart blijkt 25 euro te kosten dit is wel voor 2 personen maar lever dan kwaliteit dan hadden wij zeker vaker terug gekomen nu slaan wij deze locatie over eens maar............... jammer een gemiste kans.
Niet geinformeerd tijdens reservering dat er niet ala carte gegeten kon worden op moedersdag. Verplicht kiezen dus uit 3 voor, 3 hoofd, en 2 nagerechten. Van de 6 mensen waren er 2 die een kabeljauwgerecht kozen waar meer bloemkool dan vis in zat en dat er ook nog eens zeer onsmakelijk uitzag. Na hierover geklaagt te hebben iets anders gekozen maar het gezellige uit eten was inmiddels verpest. 4 mensen waren al klaar met eten toen de 2 nieuwe gerechten kwamen. Voor mij was dit bezoek aan 't Hooghe water eenmalig!
We gingen uit eten voor onze trouwdag. Helaas geen leuke ervaring. Het toilet was ronduit smerig. Het hoofdgerecht van het wildmenu was niet goed, veel bot en taai vlees. Jammer. We hadden ons erop verheugd. Heel vriendelijke bediening, dat wel.
Het is ooit een goed restaurant geweest maar na diverse teleurstellingen komt mijn familie hier niet meer eten. Bovendien is het personeel niet bijzonder vriendelijk, al helemaal niet na een reclamation. Wij gaan nu liever bij de buurman eten waar je als klant nog waardeert wordt.
Heerlijke plek aan het water met goed en aardig personeel. Er zit een fijne snelheid in de bediening na je bestelling. Het eten is heel goed en lekker en ziet er ook nog mooi uit. De fijne relaxte sfeer zorgt er voor je lekker ontspannen zit. Ik ga zeker vaker langs.
Mwahhh, prachtige locatie dat wel. Wij hadden flammkuchen maar de spekjes waren zwart. De Vega was lekker. Niks te doen nog heel jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid