facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Holtschöpke

't Holtschöpke

Info

Het leukste baby- en kinderspeelgoed van gerenommeerde merken als HABA, Lilliputiens, Djeco, en Brio.Ook verkopen wij schmink van o.a. GRIMAS en Superstar.

Geschiedenis

In september 2000 startte ’t Holtschöpke met de verkoop van houten speelgoed voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

In de afgelopen jaren is ons assortiment fors uitgebreid met poppen, knuffels, spellen , kinderkamerdecoratie en verkleedkleren en kun je ook voor oudere kinderen (tot ca. 12 jaar) altijd wel iets leuks vinden.
Verder kun je bij ons terecht voor theaterschmink, knutselspullen en ontdekdozen.
Maar ook voor kinderboeken en wenskaarten ben je aan het juiste adres.

En lukt het je niet om een leuk cadeau te kiezen uit onze ruime collectie, dan kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor een originele kadolifant of een andere leuke cadeaubon!

Adres: Jodenstraat 12, 5911 HK Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0774621024
Stad: Venlo
Route: Jodenstraat 12
Postcode: 5911 HK



op zoek naar gerelateerd: Schmink Venlo, Zandmenke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Langen-Driessen Intertoys Venlo Langen-Driessen Intertoys Venlo 122 meter Altijd leuk om hier rond te kijken ook als volwassenen brengt je toch weer even naar ...
Spek & bonen - conceptstore en kidsproof café Spek & bonen - conceptstore en kidsproof caf... 248 meter Kidscafé en winkel in hartje Venlo. Eten, drinken, spelen & shoppen!
Recensies
Geweldig mooie en goed gevulde kwaliteits speelgoedwinkel. Geen goedkope troep maar echt kwalitatief goed, degelijk en mooi origineel speelgoed. De aardige eigenaresse staat klaar om je verder te helpen en je gaat hier gewoon niet weg zonder wat leuks gekocht te hebben..
Hele vriendelijke eigenaresse, groot goed assortiment speelgoed en unieke items die ze niet overal verkopen! Mocht je kleinkinderen hebben? Zeker naar binnen lopen!
Gezellig en fijn om rond te neuzen
Super leuke winkel met kwalitatief goed en educatief speelgoed. Personeel is altijd aardig en behulpzaam.
Super speelgoedwinkel. Er wordt met je meegedacht goed advies, niks is teveel. Veel aandacht voor t inpakken. Al met al top winkel, waar het ook als volwassene goed toeven is.
Prachtige winkel met een groot aanbod aan goed speelgoed.
Prachtige speelgoedwinkel met echt goed speelgoed. De eigenaresse is oprecht geïnteresseerd in speelgoed en geeft dan ook topadvies van wat te kopen en wat niet. Ik zou hier zeker een kijkje nemen als je in de buurt bent!
Geweldige leuk winkeltje,voelde mij daar meteen goed. Leuke bediening,net zo als vanouds. Kan dit alles niet onder woorden brengen.
Super leuke dingetje voor klein kinderen en babys
Geweldig leuke winkel met geweldig leuk speelgoed! Ik rij er 50 km voor om daar kadootjes te gaan kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid