facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Hoeksche Huisje

T Hoeksche Huisje

Info

Maakt al u chocolade wensen waar!
Chocolade-cadeau shop, workshops, koffie, thee en woonaccessoires.
Relatie geschenken en kerstpakket op maat.

Adres: Voorstraat 19, 3281 AT Numansdorp
Telefoonnummer: 0186685858
Stad: Numansdorp
Route: Voorstraat 19
Postcode: 3281 AT



op zoek naar gerelateerd: De Verleiding Numansdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passion of Living Lifestyle Passion of Living Lifestyle 799 meter Woonaccessoires Sieraden, Shawls,Vintage, Landelijk, Stoer, Sober, Brocante, industri...
Texaco de Fonkert Texaco de Fonkert 1 km Heerlijk, tijdens normale uren een hartelijk persoon achter de balie en met normale b...
Recensies
Heerlijke high tea. Hielden rekening met vegetariërs. Super geschikt voor zoetekauwen zoals ik zit ook een leuk winkeltje bij
Hele vriendelijke eigenaar. Heerlijke chocolaatjes en bonbons. Cadeautjes worden naar keuze bij elkaar verpakt met veel aandacht.
We zijn nog niet vaak in het Hoeksche Huisje geweest. Oordeel er dan niet over zou je zeggen. Maar we komen wel heel veel in Numansdorp en lopen dan altijd bij het Hoeksche Huisje langs. Wat let ons dan om naar binnen te gaan. Nou een aantal zaken, ik schrijf graag voor anderen reviews, maar lees ze ook van anderen, en sorry erg beste reviews heeft het Hoeksche Huisje niet. Karig dit, weinig dat, duur, onvriendelijk personeel, nou dat trekt niet zo. Een tweede punt is dat ik de term Hoeksche Huisje wel begrijpt, maar er is wel een groot assortiment van alles wat. De chocolaterie afdeling vind ik prachtig, tafeltjes en stoeltje om iets te gebruiken ook goed, maar al die andere tierelantijnen, ik weet niet goed wat je ermee moet. Wie lekker gaat lopen neuzen zal best wel iets van zijn/haar gading vinden. We hebben wat chocolade meegenomen en wat gedronken. We hebben er geen klachten over, iets vriendelijker kan inderdaad. Maar in dit geval moet ieder zelf maar kiezen of hij/zij er een kijkje wil nemen.
Hightea heel erg karig voor wat je er voor betaalt €80,00 voor 4 personen. Een van ons had allergie, werd amper rekening mee gehouden. Personeel totaal niet vriendelijk. Er werd niet eens even uitgelegd wat er allemaal op de etagère lag. Dat moesten we zelf uitzoeken. Verder stond ook niet op alle potjes wat voor thee er in zat. De houten vloer was een leuk idee, maar niet praktisch. Een van ons werd telkens heen en weer geschud, als iemand langs liep. Het enige positieve is dat de aankleding van de winkel er wel gezellig uitzag.
Mmmm, voor goede chocolade moet je echt bij Hoeksche Huisje zijn. Ook heel veel leuke ideeën om als kado te doen! Ik ga ook een keer de high tea bij ze proberen! Kijk er nu al naar uit!
Zelden zo'n slechte service meegemaakt. Geen warm welkom, sterker nog er werd zelfs geen goedemiddag gewenst bij aankomst. Sandwiches met "schuifbeleg". Losse thee in potjes karig gevuld. Personeel dat in geen enkele vorm contact wil maken met klanten wel om af te rekenen... Totaal niet klantvriendelijk. Eigenlijk te triest voor woorden.
Vandaag lekker gegeten met social deal. Originele prijs wel wat aan de dure kant voor het gebodene. Chocolaatjes en taart prima! Hartige hapjes in verhouding van mindere kwaliteit. Leuk zaakje en vriendelijk personeel.
Heerlijke hihgtea gehad heel gezellig, zalige cheesecake een gezellige winkel zeker de aankleding en vriendelijk personeel, begrijp ook de negatieve review niet voor 10eur bij sociaal deal een complete hightea helemaal top.
Gezellige winkel met top producten, ook voor speciale bestellingen, heerlijke high tea, goede en vriendelijke klanten verzorging. Zeker een aanrader!!!
Hightea gehad, was heerlijk en onder het genieten, genoten mijn ogen van alle leuke artikelen die op een hele decoratieve manier waren op gesteld in de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid