facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Heertje

't Heertje
Adres: Bosstraat 17 , Bergen op Zoom 4611 NB, NL
Telefoonnummer: 0164 751 671
Stad: Bergen op Zoom
Route: Bosstraat 17
Postcode: 4611 NB


Openingstijden

Maandag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: t heertje weesp, raoul heertje, t heertje weesp menukaart, haven van huizen, t heertje huizen, aaltje weesp, t heertje huizen kerstmenu, restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Moor De Moor 138 meter Vriendelijk personeel, leuke sfeer, gezellig ingericht, gevarieerd menu en heerlijk g...
De Berk De Berk 3 km Lekker geluncht, maar duurde erg lang voordat bediening ons zag zitten en we konden b...
Recensies
Aanrader! Elke keer als wij hier eten gisteren voor de 5e keer alweer zijn we weer verrast hoe een op het eerste gezicht "standaard" gerecht door de kok een twist krijgt, zodat het een nieuwe smaakervaring wordt. Echt super! Verder altijd een goede sfeer met vriendelijke service. Tip 1: Proef 2 voor- en/of nagerechten van de kaart zónder meerprijs! Tip 2: Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.
voor de 3e keer geweest en was WEER geweldig. Eten was uitstekend , ruim voldoende , mooi geserveerd , vriendelijk personeel van keuken tot serveersters . concept is fantastisch , menu € 25,- keuze uit de gehele kaart en voor,- en nagerecht kun je combineren met 2 verschillende keuzes. volgende bezoek al weer besproken. beoordeling aanrader en TOP !
Heerlijk gegeten. De tip van Jarno was voortreffelijk. Sfeer en bediening prima. Eindelijk weer eens een leuke avond. Ook de prijs is goed maar dat speelde geen rol. Gereserveerd via internet makkelijk en gebruiksvriendelijk.
Gisteren weer hier gegeten. Het was weer erg lekker. Je kunt op je gemak eten en wordt niet weggekeken. De bediening heeft zelfs gezongen, omdat ik jarig was. Maarten en Josephine bedankt voor een lekkere avond.
Personeel stond het eten uit je bord te kijken. Ook was klantvriendelijkheid niet echt geweldig. Het eten was prima.
Heerlijk gegeten, leuk concept voor - en nagerecht2 halfjesaanrader!! Vriendelijk en betaalbaar.
Ben hier al meerdere malen wezen eten met mijn collegas,werkelijk heerlijk eten en top service tegen een betaalbare prijs. Een aanrader
Is van naam en eigenaar veranderd. Het heet nu de Burgermakerij. De beste nacho's, spareribs en burgers van de stad. Lekker knus binnen.
Goede service goede prijs kok komt vragen of alles naar wens is
Heerlijk gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid