facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Heertje

't Heertje

Geschiedenis

Het Eetcafé 't Heertje in Weesp heeft op 16 september 2011 officieel de deuren geopend voor de eerste gasten. Ons Eetcafé ligt middenin het centrum van Weesp.
Het interieur is warm en tijdloos. Bij 't Heertje kunt u terecht voor een mooi stuk vlees van goed formaat, maar ook voor een ontspannen lunch bent u bij 't Heertje aan het juiste adres. Heeft u zin in een heerlijk kopje koffie of thee met gebak, of een drankje met een lekker hapje? Het kan bij ons allemaal.
Genieten van de zon aan het water tijdens een heerlijk diner of met een echte handgemaakte cappuccino met verse appeltaar. Op het terras aan de gracht is van alles mogelijk. In het zomerseizoen is het terras een verlengstuk van het restaurant. Door de ligging op het zuiden is er vanaf 's middags 12.00 uur volop zon op het terras.
Wij heten u graag van harte welkom.

Adres: Herengracht 22 , Weesp 1382 AG, NL
Telefoonnummer: 0294 772 455
ln.pseewejtreeh@ofni
Stad: Weesp
Route: Herengracht 22
Postcode: 1382 AG


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: t heertje weesp, haven van huizen, t heertje huizen, restaurant huizen, t heertje huizen kerstmenu, brasserie huizen, t heertje weesp menukaart, restaurants huizen centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karakter Karakter 88 meter Fantastische klantenservice, heel erg bedankt :- Diana
Recensies
Altijd hier lunchen in Weesp vanwege het mooie uitzicht! Fijn dat ze nu een groter terras hebben op het water Daarbij heb je hier ook heerlijke spareribs!!
Vriendelijke bediening. Gezellige eetgelegenheid. Overheerlijke spare ribs gegeten. Super mals. En een groot stuk Red Velvet cake als toetje. Een aanrader om daar te eten, ook al je op doorreis bent.
Lekker eten, leuke sfeer en goede bediening. De kaart had alleen iets uitgebreider mogen zijn wat mij betreft
Lekker eten tegen een redelijke prijs. Professionele en klantvriendelijke service. Mooi uitzicht langs het water.
Mooie en goede zaak. Heb lekker buiten gezeten aan het water. Eten en bier was top.
Kwalitatief goed eten, redelijke prijzen, vriendelijk personeel, in de zomer mooi groot terras aan het water.
Mooi cafe op een mooie locatie met een redelijk goed product, maar behoorlijk aan de prijs..
Leuk uitzicht over het water aan tafel bij het raam. Lekker eten. Meer dan voldoende.
Lekker gegeten, heerlijke appeltaart als dessert, echt een groot stuk maar hij ging op. Lieve meiden in de bediening, gezellig restaurant.
Super zaak,super bediening, voor iemand als ik die niet veel lust ..alles was mogelijk...heerlijk gegrilde kipfilet gegeten,,bedankt voor alle moeite die jullie voor me hebben gedaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid