facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Handwerkhuis

't Handwerkhuis

Info

't Handwerkhuis

Geschiedenis

't Handwerkhuis heeft een uitgebreid assortiment, er is voor ieder wat wils! U kunt altijd bij ons terecht voor tips en trucks. En uiteraard een verscheidenheid aan producten: alles voor breien, borduren, hobby materialen etc.

Adres: Broerswetering 5, 3752 AL Spakenburg
Telefoonnummer: 033-2982437
Stad: Spakenburg
Route: Broerswetering 5
Postcode: 3752 AL


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Els is een zeer bevlogen vrouw , die met grote kennis van zaken de klanten helpt en nog elke dag in de klederdracht is gekleed.
Het is een fantastische mooie winkel. Je kunt er echt op handwerken alles krijgen. Je wordt er heel goed geholpen. Voel mij daar ook helemaal op mijn gemak.
Deze winkel is heel uitgebreid. Leuke ideeën hangen in de winkel. En natuurlijk de echte Spakenburgse eigenaresse die je helpt in klederdracht. Als je naar binnen gaat en je houdt van handwerken kom je altijd met iets naar buiten.
Fantastisch, hier is alles te koop om je creativiteit te ontplooien op het gebied van breien, haken, borduren, naaien en andersoortig handwerk.
Ik kom al jaren geregeld bij deze winkel. Ruime sortering voor textiele werken. Vriendelijk personeel.
Gezellige winkel met vriendelijk, behulpzaam personeel. De eigenaresse heeft Spakenburgse klederdracht aan! Verder is er enorm veel keuze in haak-, breiwol, borduurpakketten, fournituren en folklore stoffen. Echt een bezoekje waard!
Peachtig wat een winkel en assortiment
Een prachtige dag in Spakenburg met als klap op de vuurpijl een bezoek aan deze schitterende handwerkzaak met prachtige artikelen en gastvrije eigenaars.
Wat er niet is word graag voor je besteld
Fijne, persoonlijke, behulpzame en deskundige verkoopster. Groot assoriment. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid