facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Haagje

't Haagje

Geschiedenis

Wij zijn 't Haagje!

Ruim vijfentwintig jaar geleden hadden we een droom: een winkel op poten zetten waar mensen van heinde en verre naar toe zouden komen voor de allerleukste cadeautjes. Die droom is uitgekomen, en meer dan dat.

Zoeken naar topproducten. Dat is waar we dag in dag uit mee bezig zijn. We struinen er beurzen voor af en bezoeken met grote regelmaat leveranciers in binnen- en buitenland. We kiezen artikelen die je aan het lachen maken, die je ontroeren, die zo lekker simpel, mooi, of juist zo handig of hip zijn, dat je ze heel graag zelf zou willen krijgen. Want onze eigen smaak, dat is altijd onze leidraad.

Nadat we de eerste jaren een flinke collectie cadeau-artikelen hadden samengesteld, stortten we ons op mooi, houten kinderspeelgoed en babykleertjes, de kleinste maatjes, gemaakt van de mooiste materialen. De winkel was toen nog gevestigd in het minuscule pandje aan de overkant van de huidige winkel. Ruim tien jaar geleden zijn we daar min of meer uitgebarsten; het paste simpelweg niet meer.

We waagden een reuzensprong naar een nieuw pand, vijf keer zo groot, twee verdiepingen, strak vormgegeven en zelfs voorzien van een comfortabele lift. Met het groeien van het pand, groeide de collectie. Vooral in kinderkleding maakten we een grote slag. Waar we vroeger stopten bij maatje 86 besloten we nu door te gaan tot 176. Onze kinderkleding is stoer, uitgesproken, opvallend, stevig, mooi en natuurlijk bijzonder. Ook hebben we dameskleding in de collectie met mooie, trendy merken.

En dan hebben we ook nog een webwinkel.

Laat je inspireren, laat je verrassen, kom eens langs in onze winkel. Want daar vind je zoveel moois. Tot snel!


Angela en Annemarie

Adres: Achterbaan 27, 1271 TX Huizen
Telefoonnummer: 035 5241870
Stad: Huizen
Route: Achterbaan 27
Postcode: 1271 TX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Haagje Huizen openingstijden, 'T Haagje sale, 'T Haagje Facebook, Modezaak Huizen, Herenmode Huizen, Damesmode Huizen, Kledingwinkels Huizen Oude Dorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Commence Baby Kado Pakketten La Commence Baby Kado Pakketten 1 km Geweldige babypakketten! Als een oom van 5 neefjes en nichtjes waarvan de 6de alweer ...
Recensies
Ik kwam er altijd graag, maar ik vind, bepaalde mensen die daar werken erg onvriendelijk, er worden opmerkingen gemaakt wat ik echt niet vind kunnen. Dit is dan ook de reden waarom ik hier niet meer zal winkelen. Zonde, want het is een leuk winkeltje. Misschien toch iets aan het personeel doen? Want ik lees dit ook terug bij andere reviews.
Leuke winkel...veel keuze voor een leuk cadeau... Kleding gaat helaas bij mij niet lang mee.
Echte winkel voor kinderen en baby's mooie kwaliteit en nu nog veel afgeprijsde Kleding
Hele leuke winkel met aparte kadootjes. Prachtig verpakt
Leuke cadeauwinkel in het centrum van Huizen. Ze hebben een ruime sortering sieraden, kleding en grappigee cadeautjes. Ook hebben ze als enige in Huizen een eigen Rituals afdeling. De bediening kan wat vriendelijker
Leuke woon/kleding winkel. Altijd wel een leuk kadootje te vinden, of om jezelf te verwennen. Ook een hele leuke baby/kinderafdeling. Qua prijs sigment ligt het wel wat hoger. Zou iets gevarieerder mogen. Maar ieder waar naar zijn geld.
Fijne winkel, behulpzaam en vriendelijk personeel. Als je een kado wilt kopen, voor een vriendin, ouders, kinderen.. moet je echt even langs het Haagje.
Geweldige winkel! Altijd leuke dingetjes, boekjes en kleding. De kinder-/babyafdeling is ook fantastisch. Vriendelijk personeel.
Leuke winkel om te snuffelen voor cadeautjes, kleding en woonaccessoires. Na retourneren helaas geen geld terug
Het assortiment is minder verrassend dan vroeger en veel nadruk op huisinrichting en kleding, jammer want daar zijn er al zo veel van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid