facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Feith Huis

't Feith Huis

Info

Stadscafé-Restaurant 't Feithhuis

Geschiedenis

’t Feithhuis is de ontmoetingsplaats voor Groningers en haar gasten. Hier proef je betrokkenheid met elkaar en je omgeving. Aan tafel, op bord en in je glas.



"Feithhuis voor lunch borrel & diner. Met groot terras in centrum Groningen gelegen aan de nieuwe markt pal naast het Forum. Toegankelijk van 's ochtends tot 's avonds voor terras, restaurant, bar en zalen.Drink cocktails op ons verwarmde terras met vriendinnen, stap binnen voor de vrijmibo of dineer van onze kaart. Feithhuis ontvangt groepen van 10 tot 250 personen. Bekijk de verschillende kamers en zalen voor private dining, vergaderingen, events en groepsarrangementen."
Adres: Martinikerkhof 10 , Groningen 9712 JG, NL
Telefoonnummer: 050 313 5335
ln.siuhhtief@teh
Stad: Groningen
Route: Martinikerkhof 10
Postcode: 9712 JG


Openingstijden

Maandag: 10:30-23:00
Dinsdag: 10:30-23:00
Woensdag: 10:30-23:00
Donderdag: 10:30-23:00
Vrijdag: 10:30-23:00
Zaterdag: 10:30-23:00
Zondag: 10:30-23:00


op zoek naar gerelateerd: feithhuis parkeren, feithhuis lunch, feithhuis menu, high tea groningen, feithhuis glutenvrij, barista workshop feithhuis, feithhuis reserveren, feithhuis geschiedenis
Recensies
Na ons bezoek aan het Forum kwamen we bij het terras van Het Feithhuis uit. Wat is het mooi geworden sinds de laatste keer dat ik er was, ik herken het haast niet meer terug. Op het het terras hadden we een plek in de schaduw waar een fijn briesje stond. Als lunch hadden wij de Tom kha kai soep, de kroketten, en de chicken wings. Alles smaakte goed, de huisgemaakte ice tea is ook een aanrader. Voor de rest was de bediening vriendelijk en behulpzaam.
Na een mooie wandeling over de markt was het tijd om de inwendige mens te versterken. Deze keer voor het Feithhuis gekozen. Mooie ambiance en niet te druk zodat men gezellig en rustig de tijd heeft. Een charmante dame met staartje in haar haar en bruine ogen verwelkomde ons en onze drankjes werden snel geserveerd. Dan de kaart en werd het bestek ingedekt. De bestelling werd opgenomen, onze keuze viel op de rendan vlees met wilde rijst en de burger met friet, gevraagd de friet te serveren met curry i.p.v. mayonaise. Het duurde wel even voordat het eten op tafel stond. Dus tussendoor nog een drankje besteld bij een jongeman, helaas liet deze kelner en steekje vallen want geen drankje, gekregen. Toch maar even met de charmante dame met staartje contact gezocht, jammer heb geen naam gevraagd, maar ze gooide toch een beetje haar charmes in de strijd nadat ik haar vertelde dat ik vele views heb. Het drankje kwam snel. Dan de burger smaakte goed, alleen een zeer kleine kern was nog rosé, maar de kok had wel iets minder scherpe sauce mogen gebruiken want overtrof het geheel te sterk. De frites waren niet erg warm maar smaakten voortreffelijk ondanks dat er geen sauce bij werd geserveerd. Het rendan vlees met wilde rijst smaakte zeer goed. Tot slot de rekening welke maar met 1 pepermunt i.p.v. 3 op tafel. Rolstoeltoegankelijkheid: Goede toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Speciale dieetwensen: Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen.
Min of meer chique uitstraling hoor de grandeur van het karakteristieke pand. Prima plek voor een koffie of thee moment, maar ook fijn om in de namiddag een glas wijn te drinken. Het loungecafé/restaurant heeft een leuke wijnkeuze. Ik heb er niet gegeten, dus daar kan ik geen uitspraak over doen. Mooie locatie tussen het Forum en de Martinikerk in het hart van de stad.
Vanmiddag gezellig op het terras gezeten aan de nieuwe markt. Vlotte en vriendelijke bediening. Heerlijke friet met mayo en parmezaanse kaas en echt heerlijke kibbeling erbij. Aanrader. Oja biertje d’r bij. Genieten maar.
Overdag een perfecte plaats voor een borrel en lunch. Na zonsondergang zijn niet alle tafels even geschikt. Het kan er behoorlijk waaien waardoor het fris aanvoelt. Eten prima maar wel aan de prijs. Parkeren: Onder het naastgelegen Forum Is een aanzienlijke parkeerplaats.
Eten redelijk, burger was niet helemaal op temperatuur verder OK. Friet kwam 5 minuten later. Andere snacks prima. Terras goed. Muziek hinderlijk luid.
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, vragen optijd of het volgende gerecht kan komen of dat we liever nog even wachten, zo blijft er voldoende tijd om gezellig te praten! wij komen zeker nog eens terug!
Mooie locatie, gezellig terras en vriendelijke bediening. Rendang gegeten, de portie was karig en wat flauw. Eerdere ervaringen met het Feithhuis waren positiever.
Geweldige plek om te lunchen of even koffie te drinken. Voor dineren moet ik nog een keer langs gaan wat ik ook zeker ga doen. Wat ook tof is aan deze plek is de locatie, geen wind, zon en lekker mensen kijken. Het eten is up to standaard met de andere restaurants in het centrum. Heerlijk.
Lekker ongedwongen sfeer. Ook in de avond kun je terecht voor alleen een wijntje met wat hapjes.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 't Feith Huis.

Groningen cafés

openingstijden, locatie, vervoer. Martinikerkhof 10 groningen belegde broodjes kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 't Feith Huis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 't Feith Huis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 't Feith Huis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kostery De Kostery 62 meter Kwamen aan en mochten 10 minuten wachten tot er iemand kwam om onze bestelling om de ...
De Drie Gezusters De Drie Gezusters 129 meter Personeel was niet super vlot. Opzich logisch als het daar zo groot is maar we moeste...
Eetcafé Stadtlander Eetcafé Stadtlander 157 meter Een prima tent, werden netjes aangesproken door de serveerster en bracht ons netjes o...
De Vestibule De Vestibule 176 meter Goed restaurant met uitstekende prijs/kwaliteit.
Café Hooghoudt Café Hooghoudt 184 meter De Bovenbeste Tosti XXL en de Boerenbrood Carpaccio smaakten erg goed. Ik had graag n...
La Place La Place 187 meter Lekker eten, veel variatie en keuze op een mooie plek in de binnenstad van Groningen ...
News cafe News cafe 211 meter Groot café/restaurant. Buiten, rondom een zonnig terras. Aan de kant van Rituals zit ...
Bienvenue Bienvenue 225 meter Overdag zou je er niks eten maar in de nacht met een biertje op is een lamachoun fant...
Bij Jansen Bij Jansen 267 meter prachtig restaurant!! En heerlijk eten!!
Land Van Kokanje Land Van Kokanje 290 meter Verschrikkelijk slecht eten en veel te duur voor de kwaliteit. De vis was smakeloos g...
Hello Sandwich sandwich and salades Hello Sandwich sandwich and salades 308 meter Unieke broodjes met origineel beleg. Wij aten een tosti met tonijn tapenade. Heerlijk...
Tosti World Tosti World 361 meter Leuke keuze aan tosti`s. Die waren bovendien lekker en rijkelijk met 3 plakjes brood ...
Kult Kult 371 meter Voor mij the place to be in Groningen. Ervaar en dan praten we weer verder.
Minute Bar Minute Bar 380 meter "Minute Bar betreft het exploiteren van een bedrijfsruimte voor het bieden van g...
Ugly Duck Ugly Duck 399 meter Gezellige sfeer, fijne bediening en vooral heerlijk eten!
Bagels & Beans Bagels & Beans 409 meter Als je echt lekkere koffie wil, moet je hier zijn
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid