facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Crabbetje

Adres: Verwersdijk 14 , Delft 2611 NH, NL
Telefoonnummer: 015 213 8850
Stad: Delft
Route: Verwersdijk 14
Postcode: 2611 NH


Openingstijden

Dinsdag: 17:30-22:00
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 17:30-22:00
Zaterdag: 17:30-22:00
Zondag: 17:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: t crabbetje delft, les copains delft, t crabbetje leiden menu, visrestaurant leiden, t crabbetje leiden review, artusi delft, visrestaurant delft, crabbetje delft menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bierfabriek Delft Bierfabriek Delft 360 meter Ik kom hier zeker een keer per maand met een oude schoolvriend om even bij te tanken....
Huszár Huszár 803 meter De zeer aardige bediening komt je meteen tegemoet. Heb je een plekje voor het raam, d...
Recensies
Goed restaurant met gastvrije ontvangst en vriendelijke bediening. Dineren in aangename sfeer met heerlijke visgerechten. Ook aan kinderen wordt aandacht besteed met bv een slibtongetje ipv een kroket of frikandel. Is het niet te druk dan wordt er ook nog uitleg gegeven met een uit het aquarium geviste kreeft, erg leuk voor kinderen! Aanrader!
Tijdens de restaurantweek was ik samen met mijn vriend naar t crabbetje. Het is een klein restaurant waar veel aandacht aan je word besteed. Het eten is erg lekker en de presentatie ervan is mooi. De enige reden dat dit restaurant van mij geen 5de ster krijgt is vanwege de aankleding. Het restaurant is mij iets te sober. Alhoewel, met de lekkere wijn, zachte vis en de speciale aandacht heeft dit restaurant wel veel potentie. Toen wij aankwamen kregen wij meteen een hartelijk ontvangst van de ober en we kozen naast het aquarium met de kreeften zitten. We kregen een vast menu gekozen door de chef. Op de wijnkaart stonden leuke beschrijvingen van elke wijn. Daarbij kregen we bij elke gang een beschrijving van het eten. De vis was heerlijk zacht! Voor het eten zelf laat ik de foto's spreken. Verder kwam de ober regelmatig langs om ons glas nog in te schenken en te vragen of we het eten lekker vonden. Al en al heb ik echt een leuke avond gehad.
Was weer geweldig en de sfeer en service was ook echt helemaal top. Complimenten voor de chef, voor de heerlijke kreeft thermidor. Bedankt voor de leuke avond. Tot snel.
Uitstekend visrestaurant. Zeer vriendelijke en deskundige bediening. Fijne wijnen en prima dessert.
Heerlijk gegeten in visrestaurant 't Crabbetje. Warme ontvangst en leuke persoonlijke service. Ambiance/inrichting kan beter; kreeften-aquarium voegt voor mij weinig toe. Leuk dat de chef aan de tafel kwam voor een praatje. Gerechten zijn niet groot maar uitstekend bereid en goed op smaak. Prijs / kwaliteit verhouding is dik in orde. Ik kom hier met plezier nog een keer terug.
Uitgaande van de positieve recensies dit restaurant uitgekozen om met vrienden als bedankje te gaan eten. Aangezien iedereen verzot op vis is en wij nog nooit hier geweest waren leek het ons een goed idee. Bij aankomst verliep het al wat rommelig en het was direct duidelijk dat we een onervaren ober hadden. Had ik niet direct verwacht. Het interieur viel wat tegen. Het zag er niet echt verzorgt uit. Ook was het zeer gehorig. De aankleding kwam op mij wat ongeïnspireerd over. Ook de tafels waren wat karig want er lag niet eens een tafelkleed overheen. Als de tafels nu erg mooi waren had ik dat wel begrepen maar het omgekeerde was waar. Uiteindelijk was het een hele fijne avond en gingen er verder geen dingen fout. Wel vond ik het eten gemiddeld. Je krijgt luxe eten wij hadden de fruit de mer en dan verwacht ik een nette opdiening. Dat was overigens bij het voorgerecht wel goed in orde. De wijn was goed maar echt een advies kregen we niet behalve dat ze die ene wel lekker vond. De portiegrootte was mijns inziens aan de kleine kant. Ook mijn vrouw die doorgaans geen grote eter is vond het weinig. Helaas moet ik al met al dus concluderen dat ik hier niet snel meer terug kom. Het is niet slecht maar je verwacht beter ook voor de prijs.
Heerlijk en gezellig gegeten. We kregen een amuse van het huis, gebracht door een zeer vriendelijke ober. Eten was heerlijk. Niet te veel maar precies voldoende om met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Het restaurant is niet te groot maar erg gezellig ingericht en heeft een goede sfeer. Vooral ook door de vriendelijke ober en eigenaar.
Geweldig restaurant die kunnen toveren met visgerechten. Personeel en sfeer zijn altijd uitstekend. We komen hier graag om bijzondere familie gelegenheden te vieren.
Erg lekker gegeten en gezellige uitstraling. Enige jammere was de tijd tussen de gerechten. Bijvoorbeeld 45 minuten moeten wachten op het hoofdgerecht, na het tussengerecht. Uiteindelijk 3,5 uur gezeten. Dit vonden we te lang.
Heel gastvrij visrestaurant met een fenomenale keuken. Altijd vers en verrassend. 'Chef’s proeverij' is m'n persoonlijke favoriet op het menu na meerdere keren 'proeven'.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid