facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Brabants Gevoel

T Brabants Gevoel

Info

Brouwerij ’t Brabants Gevoel is een initiatief van thuisbrouwer Hans van Riel. Inmiddels zijn we al in diverse horecagelegenheden te vinden met onze bieren! Waar precies??? Dit vind u gemakkelijk op de website

Adres: St Josephstraat 125, 5104EC Dongen
Telefoonnummer: 0655111284
Stad: Dongen
Route: St Josephstraat 125
Postcode: 5104EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wenkbrouwerij De Wenkbrouwerij 2 km 3 Dongense brouwers met lekkere bieren.
Recensies
Vriendenweekend gehad in Het Brabants Gevoel en we vonden het een top accommodatie! Mooie kamers en badkamers, huiselijke en knusse leefruimte, mooi groot grasveld achter het huis en een gezellige veranda.
Super groepsaccommodatie met ruime fijne woonkamer, grote tuin en goede nette bad- en slaapkamers. Wij gaan zeker weer terug volgend jaar.
Wat een heerlijk huis is dit! Wij hebben met ons softbalteam een weekend mogen vertoeven in deze accommodatie en hebben genoten. Mooie grote kamers met elk een eigen badkamer, alles zag er tip top en schoon uit. Veel ruimte in en om het huis en lekker centraal gelegen vlakbij de snelweg. En doordat er boven en beneden slaapkamers zijn ook zeer geschikt voor minder validen. De eigenaren zijn zeer gastvrij en uiterst vriendelijk. Ze dachten met ons mee en kwamen ook zelf met leuke ideeën! Bedankt fam. Ketelaars voor dit heerlijke weekend!
Zeer aangename, ruime woning. De foto's liegen niet! Alles tip top in orde. De eigenaars zijn goed bereikbaar en heel vriendelijk. De mooie tuin is zeker een meerwaarde. Zeer mooie locatie voor een grote groep!
Zeer mooi en ruim modern huis , ruime kamers met douche en toilet . Ook een mooie goed uitgeruste keuken . Iedereen supercontent !
Ons 25 -jarig vriendenweekend met 26 personen in deze accomodatie doorgebracht; gewoonweg TOP! Mooie gezamelijke ruimtes. Nette, grote slaapkamers met prima sanitair. Alles ziet er uit als nieuw! een echte aanrader…
Een hele mooie groepsaccommodatie. Het zag er keurig uit. De bedden waren prima en in iedere slaapkamer was een douche/bad en toilet. We komen beslist nog een keer terug..
Al vaker hier geweest en we komen ook zeker weer terug ! Mooie accommodatie, luxe grote slaapkamers met eigen badkamers, alles is netjes en aanwezig. Heerlijk grote keuken met alles wat je nodig hebt. Groot speelveld buiten met een heerlijke overdekte relax plek en er is ruimte voor een kampvuur. Verder een vriendelijke gastvrouw en gastheer, die je graag helpen indien nodig. Een aanrader !
Wat een ontzettend mooie en fijne accommodatie. Het ziet er erg netjes uit. We vinden het zeker een pluspunt dat iedere slaapkamer een eigen badkamer heeft en ook de keuken is voorzien van alle faciliteiten. De buiten ruimte is super. Een mooi uitzicht en grote ruimte voor vele activiteiten. Wij hebben een super weekend gehad. Wij raden deze accommodatie dus zeker aan!!
Fantastische tijd gehad in deze prachtige accommodatie. De eigenaren zijn aardige en behulpzame mensen, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid