facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Anker Dirksland

't Anker Dirksland

Info

Diner woe-zon vanaf 17.00 uur. Bij goed terrasweer lunch mogelijk. Voor info en reserveringen 0187 603650

Geschiedenis

Woe t/m zon open vanaf 17.00 uur. Partijen ook op andere dagen op reservering. Reserveringen via telefoon: 0187 603650

Adres: Kaai 27, 3247 BE Dirksland
Telefoonnummer: 0187 603650
Stad: Dirksland
Route: Kaai 27
Postcode: 3247 BE



op zoek naar gerelateerd: Restaurant het Anker, Lunchen Dirksland, Restaurant Dirksland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opa Opa 666 meter Ik ben opa, ik kweek al jaren bolcrysanten voor Stichting Elim! Vorig jaar heb ik vo...
Recensies
Gezellige sfeer, vriendelijk personeel en voortreffelijk eten. Wij komen zeker nog eens terug!
Heerlijk gegeten en het was een goede bediening met vriendelijke mensen een aanrader gaan we zeker nog eens naar toe
Gewoon geen goede keuken, met een nogal kleine kaart was de zalm half rauw geserveerd, 4 soorten vis dat is eigenlijk een iet wat dikke vissoep, en de bijgerechten lieten op de friet na te wensen over. En dat is bekend gemaakt aan tafel, de kok/eigenaar kwam later met een vies schort om de zaak binnen en repte er met ons geen woord over, ik vond 95 euro veel te veel voor deze twee gerechten met twee drankjes en twee koffie.
Super lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Bediening is zeee vriendelijk en snel. Als we weer in de buurt zijn gaan we zeker weer hier eten. Goede porties je gaat niet met honger naar huis.
Heerlijke gegeten..verse producten. Aanrader.
Heerlijk uitgebreidt diner gehad. Aardig ontvangst bij binnenkomst. De ruimte is niet heel bijzonder, wel mooie foto's aan de wand. Vooraf kregen we een amuse. Als voorgerecht hadden we een heerlijke vissoep waarbij ook een mandje brood werdt gebracht. De hoofdgerechten kon je als plate of als hoofdgerecht bestellen, waarbij je bij hoofdgerecht nog diverse bijgerechten kreeg. Dit is ruim voldoende voor 3 personen indien 1 persoon dit besteld. Alles smaakte heerlijk.
Fantastisch GEGETEN NET Mn vrouw had mosselen. Uitleg gekregen welke cultuur de mosselen vandaan kwamen. Ik had plate gerecht . Met een een heerlijk nagerecht PRIJS KWALITEIT WE ZIJN ER MEER GEWEEST EN SNEL WEER TOT SNEL TEAM ANKER
Als je op Goeree een eetgelegenheid zoekt kom je al gauw op dit restaurant uit, hoewel ik het persoonlijk meer de uitstraling van een eetcafe vind hebben. De bediening was vriendelijk en snel. Wij hebben alleen een hoofdgerecht 3 x kippeling, grote borden en veel en nagerecht 3 x sorbet genomen. Zelfs zonder voorgerecht kregen we de kippeling met veel patat niet op. Het eten lag mijn vrouw en ik na 1 uur als een baksteen op de maag we hadden er de volgende dag nog last van, mijn puberzoon had precies hetzelfde gegeten en heeft nergens last van gehad. Hij zou er wel weer een keer naar ‘t Anker willen gaan, wij niet. Ik snap de vele positieve reviews wel als je gewoon met de kids uit eten wilt zonder poespas en met een hoog ‘snack gehalte’, je krijgt inderdaad veel en de prijs ligt iets onder het gemiddelde.
Heel lekker eten ben er al vaker geweest met een vriend van me
Gezellig met zijn vieren gegeten. Voor mij alles zonder zout gemaakt. Perfect! Vriendelijke bediening en na afloop kwam de kok nog vragen of alles goed was geweest. Leuk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid