facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Szkółka Ebben

Szkółka Ebben

Info

Szkółka Ebben dzieli się swoim know-how to grow z profesjonalistami z branży zieleni: dowiedz się wszystkiego na temat unikatowych drzew i wkrocz do naszego świata zieleni.

Geschiedenis

Szkółka drzew i krzewów



"Boomkwekerij Ebben is sinds 1862 actief als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Vanuit onze visie op groen en het kweken van bomen geven we identiteit aan de woon-, werk- en leefomgeving, creëren we sfeer en dragen we bij aan de biodiversiteit. Ebben is gespecialiseerd in meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. Op onze kwekerij kweken we bomen in alle soorten, vormen en maten, van kleine heesters tot parkbomen met een stamomvang van maar liefst één meter vijftig. Bij Boomkwekerij Ebben vindt u ongetwijfeld de juiste selectie, in het gewenste formaat en aantal om uw groenwensen optimaal in te vullen."
Adres: Beerseweg 45, Cuijk
Telefoonnummer: +48 531 665 907
Stad: Cuijk
Route: Beerseweg 45


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Holandia drzewa, Szkółki roślin ozdobnych Holandia
Recensies
Boom ontvangen met kale wortel. In december gepoot, voorjaar niet uit gelopen. Valt onder garantie tijd, wordt niets mee gedaan. Heel slecht.
Respect voor dit bedrijf. In alles een familiebedrijf met een prachtige kwalitatief hoge collectie bomen, meerstammig om iedere tuin of buitenruimte om te toveren tot een toekomstbestendige ruimte om in te relaxen en tot rust te komen. Een bedrijf waar men weet wat passie is.
Prachtige bomen en een ongelooflijke diversiteit.
Top presentatie over toekomst bestendige bomen gehad daarna heerlijk geluncht en vervolgens een mooie fietstocht door de regio en langs de op kweekvelden gemaakt.
Prachtige kwekerij maar helaas voert het verouderde management de boventoon. Meerdere malen de verkeerde bomen geleverd feitelijk andere bomen dan ik heb uitgezocht, of verkeerde bomen gelabeld op de kwekerij met andere dan gekochte kleuren, waarbij als dit teruggekoppeld wordt de echte 'bagger' van een organisatie zichtbaar en merkbaar wordt. Zeer onprofessioneel en kan iedereen dan ook een andere kweker aanbevelen waar de cultuur wel bouwend is.
Goede kweker met ruim aanbod van bomen en heesters . Erg vriendelijk en vakkundig personeel en bomen zijn goed verpakt getransporteerd met minimale schade.
Opendag van de daktuin bezocht. In een woord geweldig.
Je ziet hier soms heel aparte bomen, maar wel mooi
Zeer net bedrijfwaar je vele keuzes hebt voor mooie bomen en meer
Reed erg gevaarlijk. Geen reclame voor het bedrijf wanneer je gaat bumperkleven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid